OTKRIVENO

“Lazar se mnogo UPLAŠIO, obećali mu da će ga skloniti u Crnu Goru”: Najnoviji detalji ubistva u Belvilu

Ispričao je da je u zločinu koristio dva oružja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv/Danilo Krša

Istražni organi pokušavaju da utvrde ko je naručio i platio ubistvo Bojana Mirkovića (34) 12. novembra u podzemnoj garaži u Belvilu.

Tragovi vode do jedne navijačke grupe, pišu “Novosti”, ali se još prikupljaju dokazi za ovaj pravac istrage. Lazar T (22), koji je osumnjičeni da je direktni izvršilac zločina, u policiji je, prema nezvaničnim saznanjima, preuzeo “kompletnu” krivicu na sebe.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ispričao je da je u zločinu koristio dva oružja, rekao je gde ih je bacio, a policiju je odveo i do mesta gde je sakrio bicikl sa kojim je pobegao sa mesta zločina. U neposrednoj blizini se presvukao i zapalio odeću i ranac.

U tužilaštvu je odlučio da se brani ćutanjem. Operativci pokazuju da je Lazar T. povezan sa pomenutom navijačkom grupom, kao i da je za ubistvo Mirkovića uzeo “prvu ratu” i kokain.

Branili se ĆUTANJEM: Određen pritvor osumnjičenima za učešće u ubistvu Bojana Mirkovića (34) u Belvilu

“Lazar se mnogo uplašio. Njemu je obećano da će biti sklonjen u Crnu Goru, ali za njega je prava sreća da je uhapšen. Spremljena mu je mnogo crnja sudbina, koju je izbegao“, rekao je izvor za “Novosti”.

Plan je, najverovatnije, bio kao i za njegovog imenjaka iz “Ušća”, koji je ubio Aleksandra Šarca. Sudbina godinu dana starijeg Lazara I. je neizesna, iako je za njim raspisana poternica zbog sumnje da je ubio Šarca.

On je osumnjičen za BRUTALNO UBISTVO u Belvilu: “Škaljarac” Filip (29) pre 6 godina izbegao SMRT

Policija i tužilaštvo su kao pomagače u ubistvu Mirkovića označili Bojana K. (37), koji je u emotivnoj vezi sa majkom Lazara T., kao i Dušana K. (32). Navodno, obojicu je u celu priču uvukao Lazar kome je bila potrebna pomoć da počini zločin.



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar