Otvara se najveća sportska prodavnica u Srbiji (FOTO)

Decathlon ima i širok asortiman sportske opreme po pristupačnim cenama a u svojim objektima nudi najveći broj sopstvenih brendova okupljenih pod zajedničkim imenom Passion brendovi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Promo

Decathlon, jedan od najvećih svetskih lanaca sportske opreme, otvoriće sutra, 27. novembra u 9 časova, svoju drugu prodavnicu u Srbiji, na Novom Beogradu, u Ulici Đorđa Stanojevića 35. Ovo će biti najveći Decathlon i ujedno najveća sportska prodavnica u Srbiji koja se prostire na gotovo 4000 m2, u kojoj je šansu za posao dobilo više od 50 ljudi.

U novi Decathlon je uloženo oko 3 miliona evra, a ono po čemu će se isticati jeste multifunkcionalno igralište koje će se nalaziti u okviru same prodavnice, kao i veliki broj test zona gde će kupci imati priliku da isprobaju različitu opremu za više od 100 sportova, poput planinskih i vodenih, preko plivanja, trčanja, nautike, fitnessa i gimnastike, do timskih sportova, biciklizma, ribolova itd.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Osim vrhunskih brendova sportske opreme, Decathlon ima i širok asortiman sportske opreme po pristupačnim cenama a u svojim objektima nudi najveći broj sopstvenih brendova okupljenih pod zajedničkim imenom Passion brendovi, zbog čega se ističe po cenovno povoljnijoj a jednako kvalitetoj sportskoj opremi.

Foto: Promo

Kao društveno odgovorna kompanija, Decathlon će prilikom otvaranja nove prodavnice poštovati sve mere koje za cilj imaju sprečavanje širenja korona virusa. Radno vreme će zbog novih restrikcija biti od 9 do 18 časova, a u objektu će biti omogućeni uslovi za preporučenu fizičku distancu, a sve površine biće redovno dezinfikovane.

Foto: Promo

Molimo vas da prilikom posete Decathlon prodavnica poštujete mere zaštite od korona virusa, koristite zaštitne maske i držite fizičku distancu.

Foto: Promo
Foto: Promo

(PR)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar