Počelo je snimanje novih epizoda: Evo šta donosi druga sezona serije “Besa”

Druga sezona je mnogo ambicioznija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Adrenalin Produkcija

Ljubitelji kriminalističke serije “Besa” imaju razloga za radost, jer je dugo očekivano snimanje druge sezone upravo započeto u Crnoj Gori.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Fatalna dramska priča o porodici i značaju date reči – bese, postala je regionalni, ali i međunarodni fenomen – jedna od najuspešnijih domaćih i regionalnih serija, takođe je postala i najveći izvozni proizvod kao jedina domaća serija po kojoj je nedavno snimljen rimejk na arapskom govornom području, gde ima više od 400 miliona gledalaca.

Neočekivan potez Taike Vaititija: Nakon filma nagrađenog Oskarom i “Tora” režirao reklamu

Planirano je da se druga sezona kod nas emituje sledeće godine. Snimanje nastavka te serije je već započelo u Crnoj Gori i nakon novogodišnjih praznika, ekipa će nastaviti sa radom u Beogradu.

Kako navode iz produkcije, još ambicioznije zamišljena od prve sezone, drugo poglavlje će se snimati i van granica regiona. Jedan od glavnih motiva i pokretača radnje druge sezone donosi sukob modernog i tradicionalnog – dolazi novo vreme, nove generacije koje ne drže previše do tradicije i date reči.

Pored već proverene ekipe glumaca čiji su likovi preživeli krvave rasplete u prvom ciklusu serije – Raša Bukvić, Miloš Timotijević, Arben Bajraktaraj, Hana Selimović, Milica Gojković, Milan Marić, i koje ćete gledati u novih 10 nastavaka, publika će imati prilike da upozna i nove likove. Među tim pridošlicama veliki favoriti su Florist Bajgora i Ervin Bejleri.

Džedaji se vraćaju u daleku galaksiju: Ove nedelje stiže dugoočekivana epizoda “Mandaloriana”

Kreator druge sezone serije “Besa” je ponovo britanski scenarista Toni Džordan,a uz njega i Igor Stoimenov, koji je i scenarista zajedno sa istim piscem sa prve sezone Mladenom Matičevićem, dok je u timu i Vuk Ršumović.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar