PRESREĆAN!

Sada je i ZVANIČNO: Nikola Đuričko glumi ruskog špijuna u HIT seriji Stranger Things

Uspešno gradi internacionalnu karijeru

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/ Dokumentarne Emisije Balkan

Glumac Nikola Đuričko se sa porodicom odselio u Ameriku kako bi gradio internacionalnu karijeru, a kako se čini, to mu polazi za rukom.

Ovo nas sve podseća na Hanibala Lektora: Ovako Entoni Hopkins provodi vreme u karantinu (VIDEO)

Naime, on je dobio ulogu u popularnoj seriji Stranger Things, u kojoj će igrati rame uz rame sa Tomom Vlašihom kog smo imali priliku da gledamo kao Džakena H’gara u Igri prestola, i Robertom Inglundom kog svi znamo po ulozi Fredija Krugera.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nikola Đuričko je još pre par meseci otkrio da je dobio ulogu u popularnoj seriji, ali o njoj nije smeo mnogo da govori.

Ivan Bekjarev sa kolegama sa klase: Prepoznajete li sve glumačke legende sa fotografije?

“Ne smem ništa da otkrivam, nikakve detalje, jer sam pod teškim ugovorom, sem da se pohvalim da je radim. Ne smem majci rođenoj da ispričam. Mogu da kažem da je uloga onako, pristojna, srednja je, nije ni najmanja na svetu, a nije ni ogromna. Zaista sam srećan, lepa je i upečatljiva uloga, markantna, odgovara meni i mom senzibilitetu. Nekoj mojoj paleti izražajnih mogućnosti”, rekao je pre nekoliko meseci Đuričko u podkastu Agelast.

Džordž Kluni rekao zašto do pre nekoliko godina NIJE ŽELEO da se ženi i ima decu: Onda se sve promenilo!

Kako Blic prenosi, sada je stigla i potvrda iz kompanije koja radi na seriji, a kako je objavljeno na zvaničnoj Fejsbuk stranici serije Stranger Things, Đuričko će u čestvrtoj sezoni igrati nepredvidivog ruskog švercera Jurija. Dalje se navodi da su karakteristike njegovog lika to da voli keš, loše viceve i hrskavi puter od kikirikija.

B.K.



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (1)

  1. Ide polako Šerbeđijim stopama..,..Pošto nezna da govori korektno engleski za njega su rezervisane uloge slovenskih odvratnih negativaca koji govore engleski sa jezivim slovenskim akcentom... To je fah iz koga ne može da pobegne i da hoće i od toga ne treba praviti famu kod kuče.

    Odgovori

Ostavite komentar