Znaju ga kao NBA zvezdu, a zapravo je seksualni rob: S pravom su svi šokirani kad čuju gde je sad! (FOTO)

Čendler Parsons je poznat kao odličan trojkaš, a do skoro je igrao u timu čije boje od danas brani Bogdan Bogdanović

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

NBA košarkaš Čendler Parsons do pre par meseci, tačnije do februara, igrao je za Atlanta Hokse, novi klub Bogdana Bogdanovića, ali je onda dobio otkaz.

Nije pokazivao bogzna šta na terenu, pa je uprava odlučila da mu se zahvali, a trenutno nema klub.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U doba dokolice, međutim, uspeo je da dođe do najvažnije životne odluke – da se ženi! On je zaprosio svoju prelepu devojku Hejli Harison, a ona je pristala.

Nije ni čudo. Prvo, već dugo se vole, a drugo, on je tokom karijere zaradio čak 126 miliona dolara, pa odluka sigurno nije bila preterano teška.

“Hejli, ušla si u moj život i promenila ga zauvek. Ne mogu da dočekam da njegov ostatak provedem sa tobom”, napisao je Parsons na Instagramu, pre nego što je ugasio profil, tačnije, učinio ga privatnim.

Očigledno da je hteo da se povuče iz javnog života pošto je godinama ranije bio poznat kao Don Žuan NBA lige, ali i kao “rob seksu” iliti “seksualni rob”, s obzirom na to da je patio od bolesti zavisnosti od ove aktivnosti.

Pričalo se da je bio u vezicama sa poznatim američkim starletama poput Kendal Džener, Hejli Boldvin, Belom Torn, Džen Seter i mnogim drugima… Sada je očigledno taj deo svog života ostavio iza sebe.

Spavao je s mojom drugaricom, a hteo je i sestru da mi ODVUČE U KREVET: Sramna sudbina slavnog fudbalera!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar