Majka uključila bebi alarm i otišla da spava: Usred noći je probudio nepoznati MUŠKI GLAS iz dečje sobe

Skočila je goloruka i odmah je otišla da vidi šta se dešava

Foto: Kidspot printscreen

Australijanka po imenu Kjara doživela je noćnu moru kada je ostavila šestomesečnog sina u krevetu da spava.

Kjara je nekoliko dana pre incidenta kupila bebi alarm koji je ostavila kraj njegovog kreveca.

Dramatična scena OTMICE: Muškarac izašao iz kola i zgrabio devojčicu (9) na ulici (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Te noći otišla je mirno u krevet sa partnerom Danijelom kada ju je usred noći probudio nepoznati muški glas. Trgla se i čula glas da ide preko bebi alarma.

“Dolazio je iz sinovljeve sobe. Čula sam kako je neki muškarac rekao: ‘Baš je sladak’. Prestravila sam se. Neko je bio u sobi mog sina. Probudila sam tada Danijela i on je isto čuo nešto”, ispričala je Kjara.

Oboje su bili ubeđeni da im je lopov ušao u kuću i da upravo pokušava im otme dečaka. Oprezno su ustali i krenuli u njegovu sobu. Danijel je uzeo bejzbol palicu iz ćoška, Kjara je bila goloruka. Samo je želela da vidi da je beba dobro.

“Kad smo ušli unutra, on je mirno spavao. Nikog oko njega nije bilo. A tada smo primetili da smo zaboravili da zatvorimo prozor kuće. A ispred nje su stajala dva tinejdžera koja su gledala neke slike devojaka na telefonima i komentarisala ih. Odahnuli smo, ali do kraja noći nismo mogli da zaspimo”, rekla je Kjara za portal Kidspot.

Dodala je da je narednih dana sin spavao s njima u krevetu čisto da povrate sigurnost, a potom su ga vratili u njegov krevetac vodeći računa da im i kipovan prozor bude zatvoren ubuduće.

Lekari MONSTRUMI prodavali bebe za 400 dolara! Nezapamćen HOROR u Keniji

Izvor: Objektiv.rs

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (3)

Ostavi komentar

  1. Svim lekarima i medicinskom osoblju bi, osim zatvorske kazne, trebalo trajno oduzeti licencu za ovaj posao. To nisu ljudi,nego monstrumi!

    Odgovori

Ostavite komentar