Holivudski glumac se oprostio od Mustafe Nadarevića: “Stari moj, strašno ćeš mi nedostajati”

Emotivne reči

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/ Hrvatska radiotelevizija

Mustafa Nadarević preminuo je u nedelju nakon duge i teške bolesti. Od čuvenog glumca se oprostio i holivudski glumac Goran Višnjić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Višnjić je poznat po ulogama u serijama “Doctor Who”, “The Boys”, “Bezvremeni”, kao i filmovima “Žena sa tetovažom zmaja”, “Elektra”. Sa Nadarevićem se glumio u pozorištu, ali i u nekoliko filmova, smatrao ga je svojim mentorom.

Mustafa Nadarević je pred smrt MOLIO za ovo: Čuveni glumac je imao poslednju želju koja tera suze na oči

“Mustafa Nadarević je čovek koji je toliko uticao na moju karijeru i život – savetom, režijom, prijateljstvom. Sama definicija reči “Mentor” u najpozitivnijem svetlu – to je bio Mujki. Kad su mi svi rekli nemoj to, naškodiće ti karijeri, Mujki bi rekao “Ma ne! Od*ebi ih! Budi hrabar! Radi to i napravi onako sjajno, do kraja”. Toga svega se držao i sam. Sećam se predstave “Hamlet” u selu Mrduša Donja, duga mračna noć, general – pa to je moja cela karijera, 20 godina i za svaki važan veliki projekat Mustafa je  bio tu, i uvek spreman da pomogne. Uvek je bio spreman da da sve od sebe, da se izbori za honorar mlađih kolega i da ne dozvoli da ih gaze režiseri”, napisao Višnjić na svom Instagramu i dodao:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goran Visnjic (@goran_visnjic)

“Umeo je da podeli svoje znanje, umeo je nešto da predloži, a da ne nameće svoje mišljenje. Nadam se samo da sam mu se zahvalio na svemu, toliko puta da sam nekad bio i dosadan,a a njemu bi uvek bilo neugodno. Govorio je “Ma daj Gorane, preteruješ!” E moj Mujki, u tome nisam preterao nikad, zaslužio si svaku reč hvale i zahalnosti. Strašno ćeš mi nedostajati stari moj, veliku prazninu su ostavio, ali i srećom i veliko delo. Počivaj u miru Božejm”, zaključio je Višnjić.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar