UŽAS

Jeziv zločin: Majka MONSTRUM slagala da beba ima šugu, pa je HLADNOKRVNO ostavila ispred vrata (VIDEO)

Žena je uhapšena, a socijalna služba je preuzela brigu o bebi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/jarmoluk

Melisa Keli (33) sa Floride optužena je za zanemarivanje deteta nakon što je navodno svog tek rođenog sina ostavila ispred kuće majke devojke sa kojom se zabavlja njen bivši dečko. Nadzorna kamera na ispred kuće je snimila čitavu scenu.

Patrisija Tilman je odmah pozvala policiju nakon što se Keli udaljila od njenih vrata.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Mediji prenose da je Keli navodno rekla Patrisiji, koju nikada nije upoznala, da će njen bivši dečko Klejton Zink doći po dete, ali on se nikada nije pojavio.

Patrisija je policiji ispričala da se Keli iznenada pojavila ispred njene kuće u nedelju uveče. Rekla joj je da ne dodiruje bebu jer dete “ima šugu”.

Pored bebe je ostavila praznu flašicu i dve prljave tkanine, kao i konzervu bebi formule.

Pretukao na smrt autističnog brata dok je majka gledala i SMEJALA se, a onda se dogodio filmski PREOKRET

Patrisija je ispričala policiji da se njena ćerka zabavlja sa Kelinim bivšim dečkom. Ona je istakla da ne zna kako se zove žena koja je napustila bebu ispred njenih vrata.

Nadzorne kamere na kući snimile su Keli sa bebom kako zvoni, a onda kako se udaljava od vrata. Policija je o svemu obavestila i roditelje Kelinog bivšeg dečka, ali da su oni odbili da uzmu dete ili da probude svog sina.

Lokalni mediji prenose kako je Keli poslala poruku svojoj porodici i napisala joj da je “ne teraju da bebu baci u smeće”.

Mediji prenose da je Keli nakon raskida sa Zinkom pretila da će se ubiti. Policija je pratila njen telefon i pronašla je kako se krije u šumi. Ona je uhapšena, a socijalna služba je preuzela brigu i bebi.



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar