“Dotakla sam dno”: Pročitala 5 novogodišnjih ODLUKA za 2020, već kod DRUGE počela da CEPA listu (VIDEO)

Nije ni mogla da 1. januara pretpostavi da će ući u ovakvu noćnu moru, kao i ceo svet

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TikTok/robynschnallcomic

Video u kojem će se možda svako od vas prepoznati. Ako ste od onih koji 31. decembra u ponoć donose nove “najvažnije” odluke za narednih 12 meseci.

Obećanja su jedno, a realnost nešto sasvim drugo, svet je to najbolje mogao da vidi u 2020. godini. I Robin Šal koja je nesebično, s alkoholom u ruci da je teši, podelila svoju muku na TikToku.

Robin je nasmejala milione ljudi pročitavši prvo sebi, a onda i njima odluke koje je donela za ovu godinu. Godinu iz noćnih mora.

“Recite mi da ovo nije urnebesno. Prvi cilj – zaraditi više novca. Nezaposlena sam od marta i epidemije. Drugi cilj – putovati više, izgubiti na težini, više se družiti. Treći cilj – plakati manje? Plakala sam svaki dan od početka pandemije. Četvrti cilj – Provoditi više vremena s bakom. Umrla je”, rekla je u videu koji je u kratkom roku postao hit. Dosad je pregledan više od četiri miliona puta i ima gotovo 800.000 lajkova.

@robynschallcomicMy 2020 goal list is trolling me ????? ##goals ##humor ##foryoupage ##foryou ##asaprocky ##cakequeen ##holiday ##wine ##breakdowns

♬ original sound – RobynSchallComic

“Ovaj smeh znači da je dotakla dno”, “Najbolji primer tragikomedije”, “Molim te, nemoj da praviš odluke za 2021.”, “Znaš da nešto nije u redu s godinom kada se svi smejemo i plačemo u isto vreme u minut do 12”, samo su neki od komentara na video.

Najsrećnija žena u 2020. godini: Bolesnik je gurnuo pod voz, kako je OVO PREŽIVELA? (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar