Grobari upali na teritoriju Delija, usledio je haos: Policija zarobila 200 huligana!

Sve se izdešavalo tokom vikenda, policija je čak uspela da zaustavi 200 huligana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/objektiv.rs

Iako na utakmicama u Srbiji već nekoliko meseci nije dozvoljeno prisustvo navijača, na ulicama su česti sukobi među pristalicama Crvene zvezde i Partizana.

Poslednji u nizu incidenata dogodio se u Kotežu, gde je grupa navijača crno-belih ušla u naselje, koje važi za jezgro pristalica Zvezde, piše Telegraf.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kotež je godinama obojen u crveno-bele boje, uz nekoliko murala posvećenih ovom klubu.

Među precrtanim grafitima je i onaj kojim su se navijači Zvezde dičili, gde je preko čitavog zida iscrtan stadion “Rajko Mitić”, ali i onaj posvećen Marku Ivkoviću Jagodi, navijaču Zvezde koji je pre pet godina ubijen u Istanbulu.

Informaciju dopunjuje i vest portala “Lobi-info.rs” o dešavanjima u Kotežu, gde se navodi da je u nedelju grupa navijača Partizana iscrtavala grafite na pojedinim zgradama u ovom naselju. Mnogi sugrađani su prijavili slučaj policiji, koja je morala da zove pojačanje zbog velikog broja navijača.

Navodi se da je u međuvremenu još oko 200 navijača sprečeno da uđu u Kotež, nedeleko od MOL benzinske pumpe na Zrenjaninskom putu. Sva lica su legitimisana i napisane su im prijave, a navodno je većina bila sa leve obale Dunava, iz Padinske Skele, Borče, Krnjače i Koteža.

OBJEKTIV serijal o OFK Beogradu: Kad nas opet priključe na struju, tu naše muke tek počinju… (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar