SRAMNO

Jeziv slučaj potresao Ljubljanu: OSKRNAVIO telo sopstvene MAJKE zbog penzije

Rodbina nestale prijavila je slučaj kao sumnjiv, jer im je sin koji je zadužen za njeno staranje, onemogućavao sve kontakte

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Profimedia/Science Photo Library/Sciencephoto

Slovenska policija pritvorila je 67-godišnjaka koji je više godina tajio smrt majke i podizao njenu penziju, a njeno telo je pronađeno u jednom stanu na području Ljubljane nakon što je njen nestanak policiji prijavila ostala rodbina.

Policijska uprava Ljubljana navodi da je krajem prošle nedelje rodbina nestale 97-godišnjakinje prijavila slučaj kao sumnjiv jer im je 67-godišnji muškarac, navodno sin koji je zadužen za njeno staranje, onemogućavao sve kontakte.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

Daljim prikupljanjem informacija policija je u jednom stanu na području Ljubljane našla telo tražene osobe. Smrt je, prema do sada poznatim podacima, nastupila pre više godina, a uzrok smrti još nije poznat, navode iz policije.

Osumnjičeni je sve vreme ostalu rodbinu uveravao da je ona živa, a budući da je imao punomoćje podizao je i prihode s njenih računa, pa i njenu penziju, navode mediji prema izvorima u policiji.

Iz policije su, ne potvrđujući identitet uhapšenog, naveli da se sumnjiči za krivično delo oskvrnuća mrtvog tela, izazivanja smrti zanemarivanjem osobe i prevare.

Misteriozna smrt u Borči: Nađen mrtav muškarac na ulici, a kamere su snimile SUMNJIVU SCENU

Policija nastavlja s prikupljanjem dokaza i utvrđivanjem okolnosti događaja, o čemu će biti obavešteno nadležno državno tužitelaštvo, naveli su u policijskoj upravi Ljubljana.

Kako navodi televzijska postaja POP-TV, nezvanično se saznaje da je sin mrtvo telo svoje majke u stanu držao punih šest godina, a ostaloj rodbini je tvrdio kako on s njima ne želi da komunicira, a u međuvremenu je redovno podizao njenu penziju.



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar