Supruga me vara, iz OSVETE sam vodio ljubav s njenom mlađom sestrom, a onda je usledio najveći ŠOK

Osvetnički seks mu se obio o glavu

Foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

Kada se pomešaju preljuba, osveta i ljubomora, ta priča retko kada može dobro da se završi, a to je shvatio i Englez koji je, nakon što je saznao da ga supruga vara, uzvratio tako što je imao seks sa ženinom sestrom.

“Ja imam 35, a moja žena 33 godine, i pre godinu i po smo se venčali. Zajedno smo još od tinejdžerskih dana, ali na našoj svadbi nije ona bila ta o kojoj sam najviše razmišljao, već njena mlađa sestra koja ima 22 godine”, započinje muškarac svoju ispovest.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Svastiku znam od malih nogu i tek tada sam primetio da je odrasla i postala seksi devojka. Na venčanju je izgledala neverovatno. Malo smo flertovali, ali morao sam sebe da podsetim da je ona moja svastika”, napominje on i nastavlja:

“Izgleda da je svadba samo pogoršala moj odnos sa suprugom, stalno smo se svađali a karantin je sve još više pogoršao. Oboje smo radili od kuće i stalno smo iritirali jedno drugo. Jednog dana sam uzeo njen mobilni i video poruku od njenog kolege sa posla koji joj je poručio da je sinoć bila super seksi.  A kada je sva znojava došla kući, rekla mi je da je džogirala sa prijateljicom! Poludeo sam kada sam shvatio da me vara”.

Foto: Freepik/marymarkevich

“Bio sam besan. Tada sam se setio koliko mi se svidela njena sestra. Zakazao sam pregled kod oftamologa kod kojeg ona radi. Pozvao sam je na piće posle pregleda, i ona je prihvatila. Pričali smo nekoliko sati i dogovorili se da se opet vidimo. Posle narednog izlaska imali smo seks i bilo je sjajno. Ne pamtim kada sam se tako dobro osećao. Imao sam utisak da se ona zaljubljuje u mene, a onda se sve preko noći promenilo”, kaže Britanac.

Foto: Freepik/Racool_studio

“Rekla mi je da je trudna, iako je tvrdila da koristi kontracepciju. Odlučna je da zadrži dete, a ja sam prestravljen šta će se dogoditi kada za to sazna cela porodica. Njihovi roditelji će sigurno poludeti, a supruga će sigurno tražiti razvod kada sazna da sam imao seks sa njenom sestrom. Sada se najviše brinem da ću ostati bez prihoda, i da ću završiti u nekom stančiću sa bebom”, zaključio je Englez.

Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (10)

Ostavi komentar

  1. A da se ovo dvoje bolesnika ili razvedu, ili pozovu i svastiku, okupe se na gomilu i pocnu da zive zajedno, uz povremene posete ostalih ljubavnika i ljubavnica?
    Ne bi bili ni prvi, ni poslednji!

    Odgovori

Ostavite komentar