“Zašto se družiš sa Milanom? Tebe ćemo u štalu”: Albanac Rama preživeo TEROR Tačijevih monstruma (VIDEO)

Ispovest meštanina sela Ovčareva koji je prošao kroz torturu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Reddit

Kad smo se spustili do Ovčareva jedan mali dečko je repetirao pištolj i hteo da me ubije, onaj stariji kaže “ne ne, njega ćemo u štab”. Bacili su me u jednu sobu, grudi su mi slomili.

Tači izlazi pred sud sledećeg leta: Tužioci su DOKAZE protiv terorista OVK imali već 20 GODINA?

Ovako počinje ispovest Albanca Rame Tameija iz sela Ovčareva na KiM, koji se u jednoj ruskoj dokumentarnoj emisiji prisetio mučenja od strane terorista OVK.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na pitanje koliko ga je osoba tuklo Rama je rekao da su to bile dve žene.

Spremno više od 43.000 stranica sa dokazima: Za Tačija i Veseljija NEMA odbrane sa slobode

One su ga, kako kaže, pitale zašto ide kod Milana Lavovića i Špirka Zlatkovića da pije kafu i zašto oni dolaze kod njega.

“Ja moram da idem kod njih, oni su mi komšije”, odgovorio je Rama mučiteljima.

Терор који су припадници ОВК вршили по Албанцима који су желели да живе заједно са Србима на Косову from r/serbia

U nastavku emisije sagovornik je Džema Jeti iz još jedne porodice koja je prošla torturu, nakon čega ih je oslobodila policija. Ovk ih je držla preko mesec dana u šupi za koze, a nisu im davali ni da jedu ni da piju.

Ovde su nas držali mesec dana. Tukli su i mene i muža sekirom po glavi. Tražili su da im platimo kako bi nas pustili, nismo imali novca, morali smo da pijemo kišnicu”, rekla je i dodala da Albanci koji imaju dobar odnos sa Srbima moraju da napuste Kosovo.

Foto: printscreen / YouTube

Lideri terorističke “Oslobodilačke vojske Kosova” Hašim Tači, Jakup Krasnići, Kadri Veselji i Redžep Seljimi, koji su optuženi za skoro 100 ubistava, mučenje, progone, kidnapovanja i prisilna zatvaranja najmanje 400 civila.

Juče je specijalizovano tužilaštvo tzv. “Kosova” sa sedištem u Hagu odlučilo da četvorica vođa terorista treba da ostanu u pritvoru jer postoji realna opasnost od uticaja i zastrašivanja svedoka, kao i rizik da mobilišu svoje pristalice i ometaju postupak.

“Imaju sredstva, motiv i priliku da utiču na svedoke, žrtve ili saučesnike i da na drugi način ometaju postupak”, navelo je tužilaštvo i detaljno obrazložilo na koje su sve načine Tači i Kadri Veselji i Udruženje ratnih veterana OVK uticali da se to tužilaštvo i sud ukinu.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar