Pao na TRIK testu: Odbili ga za posao čim je ušao u zgradu, evo gde je napravio FATALNU grešku

Neverovatno kako je naivno postupio

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/janalya

Zanimljivu priču ispričala je jedna anonimna žena na Redditu a tiče se razgovora za posao i neverovatno sitnih, neprimetnih grešaka koje kandidati mogu da naprave, a da toga nisu ni svesni.

Ona je opisala slučaj čoveka koji je došao na razgovor, a zapravo je ispao iz konkurencije čim su njegove noge kročile u zgradu.

Držala na poslu u fioci 20 KONDOMA: Otkrili je, pa otpustili, a onda su je zbog ovoga MOLILI da se vrati

“Danas je jedan kandidat propustio svoju priliku da se zaposli i to ni pet minuta nakon što je ušetao u zgradu”, napisala je žena za koju se nekako stiče utisak da je bila druga junakinja priče.

“Recepcionerka ga je pozdravila, ali on je jedva uspostavio kontakt očima. Pokušala je da priča s njim, da ga malo upozna, ali je videla da on nije zainteresovan. Čovek nije znao da je recepcionerka zapravo menadžerka s kojom je trebalo da razgovara. Ona je odlučivala o njegovom zaposlenju i ona ga je odmah i precrtala”, dodala je.

“Zatim ga je pozvala u sobu za sastanke i objasnila mu kako je svaki član tima jednako važan i vredan poštovanja, čak i oni koji sede u holu zgrade. Poželela mu je sreću i obavestila ga da je razgovor završen”, napisala je ona.

Ljudi u komentarima nisu skrivali oduševljenje potezom menadžerke, a osobu koja je prenela priču na Reddit pokušali su da “slome” podpitanjima da li je ona bila ta menadžerka, međutim, ona im ništa nije odgovorila.

Pešačio 32 kilometra da bi PRVOG DANA stigao na posao, a onda ga je direktor šokirao reakcijom (FOTO



Izvor: Objektiv.rs, Index.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar