STRAŠNO

Brat osumnjičenog PEDOFILA iz Brusa otkrio JEZIVE detalje: “Vezao je kabl, pa se popeo na prozor…”

"On je sigurno otišao jer nije mogao da podnese pritisak, sramotu i poraz"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Facebook

Frulaš iz Brusa, M.C. (64), nestao je 16. novembra nakon što je pušten iz pritvora i policija intenzivno traga za njim, potvrdila je njegova porodica.

Kako se saznaje, porodica poznatog frulaša, koji je prošle nedelje priveden zbog sumnje da je vršio nedozvoljene polne radnje nad desetogodišnjom devojčicom u Brusu, prijavila je njegov nestanak u ponedeljak. Istog dana M.C. je pušten iz pritvora Okružnog zatvora u Kruševcu, koji mu je ukinut nakon što su saslušani svi svedoci u ovom slučaju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako je potvrdio brat od strica M.C. njega policija, ali i njegova porodica traži od ponedeljka, a kao objašnjenje za njegov nestanak navodi da “nije mogao da podnese poraz koji je doživeo”.

“Njega su lažno optužili za silovanje, on je ispričao sve do detalja kako je bilo. Lepo je rekao majci te devojčice da je ne dovodi samu kod njega, ali ga ona nije poslušala. Sumnja se da su u to umeštani ljudi iz raznih udruženja u koja je on bio učlanjen. On je sigurno otišao jer nije mogao da podnese pritisak, sramotu i poraz“, tvrdi brat osumnjičenog frulaša.

Njegov brat rekao je da je čuo da je M.C. ostavio oproštajno pismo u kući, međutim, kako je objasnio, ne zna “šta tamo piše”.

Kako se saznaje, pismo je navodno pronađeno u kupatilu u njegovoj porodičnoj kući.

“Sadržaj izgleda nema neke konkretne veze sa celim događajem, postupanjem policije i tužilaštva. Supruga je pismo predala policiji“, rekao je izvor.

Takođe, saznaje se, frulaš je pobegao kroz prozor.

Ušao je u kupatilo i onda je vezao električni kabl, popeo se na prozor, preskočio otvor i spustio se do zemlje, a u tom trenutku je porodica uspela da provali vrata. Upravo je supruga našla pismo”, dodaje izvor.

NESTAO PEDOFIL iz Brusa! Frulaš dodirivao devojčicu, trag mu se izgubio u ponedeljak uveče

Podsetimo, u Rasinskom okrugu M.C. je poznat kao osnivač Kulturno-umetničkog društva “Kopaonička frula”, koje postoji od 2013, a osim što je frulaš, on je i slikar, freskopisac, duborezac. Lokalni mediji su redovno pratili sve njegove aktivnosti, otvaranje izložbi, koncerte, učešća na saborima i festivalima izvorne muzike, humanitaran rad…

U žiži javnosti, osumnjičeni se našao i krajem marta, kada je zajedno sa svojim frulašima, svako veče, izvodio narodne pesme, ali i himnu Kine u znak zahvalnosti ovoj državi zbog njihove podrške Srbiji u borbi protiv korone.

Poznati muzičar iz Brusa SALUŠAN u tužilaštvu: Sumnja se da je PIPKAO devojčicu

Nakon vesti o njegovom privođenju zbog dodirivanja devojčice po grudima, na društvenim mrežama oglasilo se još nekoliko devojaka koje tvrde da su slične neprijatne situacije doživele s njim kada su bile mlađe.

Policija istražuje da li postoji još slučajeva.

Pedofilski skandal u Brusu: Profesor muzičkog DODIRIVAO devojčicu



Izvor: Blic, Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar