BIZARNO

Kristijan koji je oteo malu Medlin PRETUČEN u zatvoru: Čuvari ga napali zbog JOGURTA i toaleta

Njegov branitelj ranije je rekao za britanske medije da su ga čuvari pretukli i najavio je tužbu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia

Glavnom osumnjičenom za otmicu male Medlin Meken polomljena su dva rebra, jer su ga pretukli čuvari u zatvoru, javljaju ostrvski mediji.

Prema pisanju portala Daily Mail, čuvari su tukli Kristijana Bruknera jer je bacio jogurt u ćeliji i blokirao je toalet.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Osuđeni silovatelj i pedofil je kolima Hitne pomoći prevezen u medicinsku ustanovu zbog povreda, a prvi put u javnosti viđen je u ponedeljak dok su ga vodili u sud u Braunšvajgu. Njegov branitelj ranije je rekao za britanske medije da su ga čuvari pretukli i najavio je tužbu.

Brukner (43) je trebalo da se pojavi pred nemačkim sudijama kako bi podneo zahtev za uslovni otpust u vezi sa slučajem vezanim za drogu u koji je umešan. On trenutno služi kaznu zatvora od 21 meseca zbog krivičnih dela povezanih sa drogom i ispunjava uslove za uslovno puštanje 6. januara, kada bude odslužio dve trećine kazne.

Objavljen snimak pedofila osumnjičenog za ubistvo male Medlin (VIDEO) 

Podsećanja radi, nemački tužilac je u septembru izjavio da postoje dokazi da je oteta Medlin mrtva. Devojčica je imala tri godine kada je 2007. godina oteta tokom porodičnog odmora u Portugalu.

Foto: Carabinieri Milano

“Nemamo telo, ali imamo dokaze da je on ubio Medlin”: Forenzičari našli 8.000 tragova, jedan je ključan 



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar