Došao kod frizerke, a ona usred šišanja iznenada otkrila TAJNU koja mu je SPASILA život

Nije mogao da pretpostavi da će mu taj odlazak u salon biti od životnog značaja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/prostooleh

Porodica Džejmsa Mekenzija mora da doživotno bude zahvalna frizerki Kerin Tejlor što mu je u salonu u Engleskoj jednim potezom spasila život.

Mekenzi je došao na šišanje ni ne sluteći da iza uha ima izbočinu koja je zapravo zloćudni tumor. Frizerka ju je na pola šišanja primetila i pitala čoveka da li je svestan šta mu se nalazi kod uha.

“Bacio sam masku, nisam mislio na koronu”: Farmaceut iz Borče SPASAO ŽIVOT čoveku nasred ulice!

On je rekao da je napipao nešto ali da veruje da se radi o nekoj čvorugi, da se negde udario. Ona je rekla, da iz iskustva može da tvrdi da to što on ima nije dobro i da mora da ide kod lekara što pre.

Zabrinuti čovek napustio je šišanje u mislima, te je sledeće jutro kod lekara odradio neophodne preglede. Zaista se ispostavilo da je tumor koji je uznapredovao i koji mora hitno da se odstrani.

Zahvaljujući frizerkinom oštrom oku Mekenziju je spasen život, te je on u društvu porodice posle dva meseca došao kod Kerin u salon i doneo joj ogroman buket cveća.

“Kerin je zaista spasila mog oca jer ga je majka celog života šišala u kući. Nakon što je preminula pre nekoliko meseci, on je shvatio da mora da pronađe frizera a dobio je preporuke za Kerin. Eto, na kraju se ispostavilo da ga je i spasila”, rekla je Džejmsova ćerka.

Petogodišnjak spasao život majci: Upala je u KOMU, a onda je on izveo nešto neverovatno



Izvor: Objektiv.rs, Metro.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar