Namerno ostavio KLJUČ od kuće “na izvol’te” lopovima, a onda je otkrio ZAŠTO je to uradio (VIDEO)

Tačno je znao šta radi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TikTok/everydayalex

Neki ljudi kao da žele da budu opljačkani. Poput Aleksa Bajrona čiji je video na TikToku pogledalo skoro 16 miliona ljudi.

Zašto je Aleks celom svetu ispričao gde čuva ključ od kuće i zbog čega bi voleo da lopovi probaju da mu upadnu “na gajbu”?

@everydayalexImagine if someone duets this ##fyp ##viral ##comedy ##MotivationMonday

♬ original sound – Alex Biron

Alex ključ ostavlja uvek ispod otirača – na najočiglednijem mestu. A to radi jer žudi za misterijom i akcijom u svom životu.

“Hteo sam da upakujem misteriju i inspiraciju u jedan snimak”, rekao je Aleks za portal Bored Panda.

Aleks kaže kako se u području u kojem živi redovno događaju provale i upravo zbog toga sakrio je ključ na tako očito mesto. A poenta je u tome da je to lažni ključ od kuće.

“Svakih šest meseci do godinu primetim da je ključ nestao. Ali to nije ključ od moje kuće! Ne otključava ništa. Ako provalnik pronađe ključ, dogodiće se trenutak radosti jer će verovati da će ući, a onda će se razočarati kad shvati da sam ga prevario. A ključ zapravo otvara vrata mog sefa u Vankuveru. Ako neko od lopova vidi ovaj TikTok, pogledajte broj na tom ključu. On otvara sef u banci West End Vancity u Vankuveru. Unutra je nešto novca, self-help knjiga i šansa da započnete nov život. Srećno”, poručio je ovaj ekscentrik.

Negovatelj u kući OJADIO staricu na samrti: SVE joj ukrao, ali nije znao da ga snima kamera (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar