“Samo sam ih ‘kvrcnula'”: Majka RAZBILA deci glave o prozor, a onda se pred sudom IZVUKLA na užasan način

Već je prozvana najgorom majkom godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Cavendish press/thesun.co.uk

Britanka Hejli Vejs ima priliku da na kraju godine ponese titulu “najgore majke” na Ostrvu posle užasa koji je priredila svojim ćerkama od 9, 10 i 13 godina.

Razvedena majka čije su tri ćerke pripale ocu, krenula je na put sa njima (i njenim novim dečkom) kada je na insistiranje dece da se vrate kući i pusti ih da idu na kupanje sa drugovima – doživela fras.

JEZIV snimak pokušaja otmice! Sumnjičava žena ih pratila i OVAKO je spasila devojčicu u suzama (VIDEO)

Izašla je iz auta na benzinskoj pumpi, otvorila zadnja vrata gde su one sedele i dve je snažno udarila. Mlađoj ćerci razbila je glavu o prozor do te mere da joj je raskrvarila čelo, dok je stariju dva puta snažno ošamarila i počupala za kosu.

Devojčice su počele da viču i plaču da su privukle pažnju drugih prolaznika, te je Hejli rešila da se vrate kući. One su slučaj prijavile ocu koji je odmah poslao Centar za socijalni rad na Hejlina vrata da istraži slučaj.

Hejli je sjajno prošla kod suda, Foto: Cavendish press/thesun.co.uk

Nakon privođenja i saslušanja, izvedena je na sud gde je priznala da se svađala sa decom u autu, ali da im nije glave razbila kako tvrde, već ih je samo rukama “kvrcnula” po njima.

“Ponekad im zavrnem uši, svi roditelji to rade. Znam da to ne smem, ali deca vas stalno izazivaju i ispituju granice”, rekla je pred sudijom.

A onda se silno obradovala zbog kazne. Data joj je nanogica koju mora da nosi tri meseca, a rečeno joj je i da mora na 12 časova kontrole besa.

Otac ćerki nije mogao da veruje u presudu i uložio je žalbu, ali uzalud. U svakom slučaju rekao je Hejli da joj neće dozvoliti u skorijem periodu da ih vidi bez njegovog prisustva.

SLOMIO bebi ruke jer je stalno plakala: Došao u zatvor ni ne sluteći ŠTA će mu tamo uraditi



Izvor: Objektiv.rs, Thesun.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar