Paunović pravi sjajne rezultate u Engleskoj, ali ima važnu poruku: Iskustvo iz Čikaga je NEPROCENJIVO

Kaže da je naučio dosta toga u SAD-u

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia

Srpski fudbalski trener Veljko Paunović ostvaruje ove sezone odlične rezultate sa Redingom u drugoj ligi Engleske, a sada je u intervjuu za Atletik komentarisao neke ranije trenutke svoje karijere.

„Ono što sam naučio (u SAD, prim.aut.) je da moraš uvek da imaš plan i strategiju, da širiš svoje ciljeve, svoju viziju i da budeš vrlo jasan oko toga. Nekada mi treneri pretpostavljamo da igrači znaju neke stvari i to je pogrešno. U fudbalu su pretpostavke pogrešna stvar. Moraš sve da testiraš, ako može da se izmeri – izmeri, proveri kako stojite sa osnovnim stvarima, šta god da je u pitanju, čak i van terena. Za te četiri godine u Čikagu, vodeći i trenirajući ekipu, naučio sam mnogo toga. Da mogu da vratim vreme, platio bih da doživim takvo iskustvo ponovo“, kaže bivši selektor “orlića”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zadovoljan je trenutnim postignutim rezultatima u Engleskoj.

Novinar postavio zanimljivo pitanje Stankoviću, a svi su se NASMEJALI kad su čuli Dekijev odgovor (VIDEO)

„Moramo da nastavimo da nadmašujemo očekivanja, što smo i uradili do sada. Ići ćemo od utakmice do utakmice, istovremeno prateći našu viziju i dugoročni plan. Želim da budem jako oprezan, da ne dozvolim bilo kome da „poleti“ sa očekivanjima u ovom momentu. To nam neće činiti uslugu. Imamo jako dobar tim, ali u ovoj ligi svako može svakog da pobedi. Zato idemo od dana do dana. Zato je naša najvažnija poruka u ovom trenutku da ostanemo čvrsto na zemlji, jasno fokusirani na narednog protvinika i da radimo stvari koje smo sa uspehom radili do sada“, zaključak je Veljka Paunovića.

Stanković najavio evropsku utakmicu: Svesni smo šta DOBIJAMO, ali ne treba da bude HAZARDERSKI i ludo



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar