26.437 žena priznalo: Koliko njih je ZAISTA zadovoljno veličinom vašeg polnog organa, a koliko želi VEĆI?

Žene nikada iskrenije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Domen Colja/Alamy/Profimedia

Nema više laži, nema prevare, konačno možemo sa priličnom sigurnošću da zaključimo da li su, i u kojem procentu, žene zadovoljne veličinom partnerovog penisa.

Ovoga puta se zaista o istraživanju sa reperezentativnim uzorkom, a nakon što je 26.437 dama dalo svoje odgovore, dobili smo veoma zanimljive rezultate.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs 

Naime, istraživači sa Univerziteta Kalifornija i Kalifornija Stejt su utvrdili da su žene mnogo zadovoljnije veličinom muškog polnog organa, nego što to muškarci misle.

Čak 84 odsto anketiranih je izjavilo da je veoma zadovoljno veličinom partnerovog penisa.

Oko 14 odsto žena bi želelo da je polni organ veći, a svega 2 odsto, da je manji.

Foto/Profimedia.rs

Istovremeno, anketirano je i 25.594 muškarca, i veoma je interesantno pogledati koliko se polovi razlikuju u proceni “velikog” i “malog” penisa.

Prema očekivanju, muškarci su mnogo nezadovoljniji veličinom od dama, a to bi trebalo da im posluži kao nauk.

Foto/ Freepik/ freepic.diller

Kada se radi o nezadovoljavajućoj veličini, 12 odsto pripadnika jačeg pola smatra da im je penis “mali”, a to misli samo 6 odsto žena.

A sa druge strane, 22 odsto muškaraca bi za svoj polni organ reklo da je “veliki”, a žene su mnogo darežljivije, i 27 odsto pripadnica lepšeg pola je ubeđeno da je polni organ njihovog partnera… “veliki”.

Foto: Freepik/cookie_studio

Međutim, istorija ima sasvim drugačiji pristup fenomenu veličine penisa. Stari Grci i Rimljani su smatrali da su manji polni organi poželjni i odlika pravih muškaraca, a ilustracije radi, dečaci su plašeni pričom da će im, ako ne budu dobri, za kaznu, penis porasti…



Izvor: Objektiv.rs, psychologytoday.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar