MAŠALA

OZBILJNO se obogatila u vreme pandemije: Goca Tržan za rijaliti od Željka Joksimovića dobila OVU sumu!

Dobil je manje, nego što je tražila, ali opet je u velikom plusu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Instagram

Pop pevačica Goca Tržan i njen suprug Raša Novaković pristali su da prikažu njihovu intimu u rijalitiju “Moj savršeni brak”, koji se emituje na “K1” televiziji, i za to su dobili izuzetno visok honorar.

Prema saznanjima dnevnog lista “Kurir”, Goca i Raša su za godinu dana emitovanja ovog rijalitija od vlasnika televizije Željka Joksimovića dobili 120.000 evra.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pevačica odlučila je da se publici predstavi u  drugačijem svetlu i upusti se u projekat koji još niko nije viđen na našim prostorima. U pitanju je rijaliti šou u kojem gledaoci mogu da vide kako živi jedna zvezda, bez ulepšavanja, realno i iskreno. Ona je pristala da kamere 24 sata dnevno prate nju, njenog muža, ali i njenu naslednicu Lenu.

Goca Tržan o borbi za POTOMSTVO sa Rašom: Ističe nam vreme, ali duboko osećam da će to nama da uspe…

“Biće to epizode iz našeg života, iz naše kuće, sa našom ćerkom, prijateljima, roditeljima. To nije serija, to je naš život”, rekla je Goca nedavno za medije.

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

Pevačica je, kako se navodi, najpre tražila honorar od 150.000, ali tokom pregovora sa vlasnikom televizije Željkom Joksimoviem taj iznos je umanjen za 30.000 evra. S obzirom na to da se njih dvoje poznaju više od dve decenije, Željku je bilo jasno kakav će Goca profesionalac dati sve od sebe da program bude što gledaniji.

Budući da je Tržanova osoba bez dlake na jeziku, da je uvek prirodna i da se ne pretvara čak ni u javnosti, producenti i čelnici televizije znali suda će ovaj šou program biti gledan. Kako dalje navodi sagovornik “Kurira”, neke od scena danima su se prepričavale i bile dosta komentarisane, poput one u krevetu. Publika je tada imala priliku da vidi kakve razgovore vode Goca i Raša pred spavanje, kada ga je pevačica pitala da li mu je još uvek devetka, nakon čega su se ljubili.

Raša i Goca, Foto: Printscreen/K1

Ipak, najinteresantnija scena je bila kada je Tržanova stavljala veš u mašinu, a kada se sagla, Raša se ušunjao i počeo da je dodiruje po zadnjici, poručujući joj da je “dobra”.

Gocu Tržan poznanik pokušao da NAPASTVUJE kad je imala 18 godina: To se UVEK dešava sa ljudima koje znate

“Laž. Uzela sam milion evra”, rekla je Goca kroz smeh kada su je pitali za honorar.



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (1)

Ostavite komentar