SUPER EKIPA

Džehverovićeva sutra u Ami G Show otkriva SVE o Anđelu, ali i novom dečku: Pored nje gostuju i ONI

Oni će otkriti sve svoje tajne pred kamerama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/I. Dobričić

Kao i do sada, i ovog utorka od 22 časa biće prikazana nova epizoda popularne emisije Ami G Show, voditelja Ognjena Amidžića.

Njegovi gosti ovog puta biće: pevačice Milica Todorović i Teodora Džehverović, Miloš Ivanović, poznatiji kao Lošmi Panda, reper Cvija i supruga košarkaša Ognjena Kuzmića, Tomiša Romo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pevačica Teodora Džehverović danas je jedna od najtraženijih mladih pevačica kod nas, a posebnu pažnju na sebe je skrenula učešćem u rijalitiju Zadruga. Iako sada ređa hitove i gradi uspešnu karijeru, čini se da nijedna sezona popularnog rijalitija ne može da prođe bez pomena njenog imena. To je naročito aktuelno otkako je u Zadrugu 4 ušao njen bivši dečko, Anđelo Ranković.

Miki Đuričić u emisiji prokomentarisao INCIDENT sa Tomovićem: Nisam smeo to sebi da DOZVOLIM, ali…

Njih dvoje su se i zavoleli u Zadruzi, a sadašnji zadrugari sve češće govore o tome kako Ranković još uvek nije preboleo lepu pevačicu. Šta ona misli o svemu tome, kao i detalje njene nove veze sa Ninom Čelebićem, moći ćemo da saznamo u sutrašnjoj epizodi Amidži šoua.

Teodora će, osim o svom privatnom životu, govoriti i o poslovnim planovima i sve uspešnijoj karijeri. Njen veliki prijatelj je i popularni reper Stefan Cvijić Cvija, koji će takođe gostovati sa njom u ovoj emisiji i govoriti o svojim poslovnim planovima.

Foto: Printscreen Instagram/milicatodorovicofficial

Sa njima će se u studiju naći i Milica Todorović, kojoj će ovo biti prvo gostovanje posle dužeg vremena. Ona će pričati o karijeri, novim projektima, ali i onome što svakako najviše interesuje javnost, a to je da li se pomirila sa bivšim dečkom, glumcem Petrom Strugarom. Ona će, takođe, otkriti i da li je pronašla novu ljubav ili ne.

Milica Todorović u BRUSHALTERU zaigrala salsu: Mešala guzom i kukovima, pa joj se pridružio ON (VIDEO)

Miloš Ivanović svima je dobro poznat kao Lošmi Panda, kako se predstavlja na društvenim mrežama. Popularnost je stekao na Instagramu i Jutjubu, a najpoznatiji je po svom alter egu – Jadraka. On ima nekoliko veoma uspešnih pesama, a poslednja u nizu je “Splavaruša”, koja ima skoro 2.000.000 pregleda za samo dva meseca. Njega na Instagramu prati više od 260.000 ljudi, a isti broj pratilaca Lošmi ima i na Jutjubu. Od skoro je i domaćin jutarnjeg programa na RED TV-u, “Ustanak”, a kod Ognjena Amidžića pričaće o svojoj sve većoj popularnosti, odakle crpi inspiraciju, ali i šta mu je doneo angažman na televiziji.

Nadežda Biljić se rasplakala u emisiji uživo: Frižider nam je bio PRAZAN, dete mi se hrani na SONDU…

Supruga reprezentativca Srbije, košarkaša Ognjena Kuzmića, Amerikanka Tomiša Romo Kuzmić, takođe će biti gost u ovoj emisiji. Ona dolazi iz San Franciska, a sa Kuzmićem se i upoznala tokom njegovog angažmana u Americi. Građansko venčanje imali su u Americi, a imaju i ćerku i sina. Nakon što je Ognjen doživeo tešku saobraćajnu nezgodu, Tomiša boravi u Srbiji, a kako je rekla, veoma je zavolela našu zemlju i običaje.

Tomiša, inače, ima svoj kanal na Jutjubu, gde govori o roditeljstvu, “Mamini dnevnici”. Ona tu kroz zanimljive video priloge objašnjava kako izgleda njen život nakon rođenja drugog deteta, ali i kako uspeva da uskladi sve obaveze oko dece i kuće.

B.K.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar