Nakon javne pretnje smrću, Kristijan MOLI Staniju da povuče TUŽBU! Hoće da starleta promeni iskaz

Evo šta na to kaže Stanija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot/Youtube

Starleta Stanija Dobrojević tužila je Kristijana Golubovića za pretnju smrću, iznesenu javno, u rijalitiju Zadruga.

Njih dvoje našli su se na sudu u Rumi, prošlog petka, a Golubović je tada izjavio da je sve bila samo neslana šala koja je otišla predaleko.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako sada piše Skandal, Kristijan je preko posrednika predložio Staniji Dobrojević da povuče iskaz kojim ga tereti da joj je javno pretio smrću, te da ga ne goni putem suda u zamenu za javno izvinjenje.

foto:ScreenShot/Youtube

Stanija je, u razgovoru sa novinarima, potvrdila ove glasine.

“Tačno je da sam dobila predlog da povučem taj iskaz, odnosno da promenim iskaz da ga ne bih teretila i da kažem da se ne osećam ugroženo, a da se on meni izvini, ali još nisam odlučila šta ću da radim. Ne smem da vam otkrivam ko me je kontaktirao i ko mi je to ponudio. Iduće nedelje treba i ja da budem saslušana, pa ćemo videti šta ću i kako ću”, kratka je bila Stanija koja je u Srbiju iz Amerike stigla prošle nedelje u strogoj tajnosti.

Kristijan je trebalo da bude saslušan u sredu, međutim, odbio je da odgovara na pitanja Tužilaštva bez prisustva svog advokata, te je sve odloženo za petak, a da li će se proces nastaviti zavisi od Stanije i njenog iskaza.



Izvor: Objektiv.rs, Scandal

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar