Naklon do poda za ovaj potez: Otkriveno šta je Gejdži ZAISTA ŠAPNUO uplakanom Habibu! (FOTO+VIDEO)

Habib Nurmagomedov pokazao je da je jedan od najboljih MMA boraca u istoriji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Twitter/@ufc

Ruski borac, sada već i legenda UFC sveta, Habib Nurmagomedov za svoju poslednju borbu karijere odabrao meč protiv Amerikanca Džastina Gejdžija koji je rešio u svoju korist.

Jedan od najupečatljivijih prizora s UFC 254 priredbe dogodio se nekoliko sekundi nakon što je Habib Nurmagomedov upisao poslednju pobedu u svojoj karijeri.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sudija je prekasno reagirao i Džastin Gejdži je “zaspao” početkom druge runde, a nepobedivi Habib slomio se i zaplakao na sredini oktagona. Previše se emocija nakupilo u najdominantnijem borcu u istoriji MMA, a rane koje je na njemu ostavila smrt oca Abdulmanapa očito se još nisu zacelile.

Nije Habib mogao da zadrži suze, a nije ni Gejdži propustio još jednom pokazati koliki je gospodin, pa se tako svega nekoliko sekundi nakon buđenja pridružio svom protivniku, zagrlio ga i u uvo mu rekao nekoliko reči.

Džastin je kasnije otkrio što je to tačno rekao Habibu dok je prvak u suzama klečao na sredini kaveza.

“Rekao sam mu: ‘Nisam imao priliku da ti ranije kažem, ali stvarno mi je žao zbog tvog gubitka. Upravo si svog oca učinio ponosnim'”, otkrio je Gejdži nakon borbe u Abu Dabiju.

Misterija Habibove žene: Nikada nisu videli njeno lice, ali JEDNA FOTOGRAFIJA pokazuje zašto je to tako!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar