Prvi čovek UFC ŠOKIRAO SVET: Habib je pre tri nedelje slomio stopalo, ali nikome nije rekao

Ruski MMA borac Habib Nurmagomedov odbranio je pojas UFC šampiona lake kategorije i objavio povlačenje, a prvi čovek organizacije Dejna Vajt otkrio je neke neverovatne podatke o njemu posle velikog spektakla u Abu Dabiju

Foto/Printscreen/Youtube

Avarin je slavio posle dominantne predstave i “trougla” početkom druge runde, a potom se u dirljivom obraćanju medijima povukao iz sporta.

“Zaista mislim da će ostati u penziji. Svi smo imali sreće što smo ga videli večeras posle svega šta je prošao. Čuo sam i da je bio u bolnici pre tri nedelje jer je polomio stopalo. Dakle, imao je dva polomljena prsta na stopalu i polomljenu kost stopala. Nikome to nikada nije rekao dok je išao okolo. On je jedan od najžilavijih ljudskih bića na planeti i on je svetski ’paund for paund’ broj jedan. Ozbiljan sam, on je jedan od ljudi za koje može da se kaže da su najveći svih vremena”, izjavio je Dejna Vajt.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Moram da kažem da mi je mirisalo na iznenađenje posle merenja i suočavanja. Džastin je delovao fantastično. Ali, u ringu nije ličio na sebe, teško je disao. Što se tiče Habia, ako želi da se vrati, vratiće se, a ako ne želi, neće. To je prosto. Neka se malo emocionalno oporavi”, rekao je prvi čovek UFC.

Habib Nurmagomedov je bio član UFC rostera od 2012. godine, a u promociji je ostvario 13 pobeda u 13 mečeva, a zanimljivo je da nikada nije izgubio niti jednu rundu. Pojas šampiona branio je tri puta – protiv Konora Mekgregora, Dastina Poarjea i Džastina Gejdžija.

UBIJEN MMA borac: Drama u Rusiji sa KRVAVIM ishodom (VIDEO+FOTO)

Izvor: Objektiv.rs

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar