Očuh silovao poćerku (11): 3 godine kasnije rodila mu i UGUŠILA bebu, a onda se desio još UŽASNIJI zločin

Jezivi događaj potresao je sve u kraju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/lunopark

Australijanac iz Kvinslenda silovao je pet godina skoro bez prestanka poćerku, a tek ove jeseni dobio je zasluženu kaznu.

Sve je počelo kada je nesrećna žena imala samo 11 godina. Očuh ju je odveo u šupu i tamo se satima iživljavao nad njom pod plaštom “upoznavanja poćerke sa njenim telom”. Posle tri godine psiho-fizičke torture, devojčica (14) je zatrudnela. Krila je trudnoću od očuha koji je mrzeo decu i nije želeo da ih ima.

Znala je da bi ovo dete ubio, kao i nju verovatno kad bi saznao, te se porodila na obližnjem parkingu kod ringišpila. Bebu je potom odnela u poljski WC gde joj je gurnula u usta toalet papir i ona se ugušila. Na ovaj monstruozni čin se odlučila jer je pred kraj trudnoće shvatila da nikada ne bi mogla da voli to dete.

Očuh ništa nije znao, a poćerka nije pričala šta se dogodilo, tako da se dogodila još gora stvar – on je nastavio sa silovanjem!

Toalet gde je beba ugušena (slika levo) i očuh koji je dočekao pravdu (slika desno), Foto: WA police printscreen/thesun.co.uk

Silovanje je trajalo još tri godine kada je ona pobegla od kuće. Sve do početka ove godine nije se znalo čija je beba pronađena u tom toaletu. Zahvaljujući jednom nevezanom slučaju s početka ove godine, očuhu su tada uzeti otisci prstiju, a onda i DNK i ispostavilo se da je beba bila njegova.

On je tada rekao i da zna ko je majka deteta. Ona je završila je kao i on u zatvoru, ali samo na 16 meseci, zbog sveukupnog pakla kroz koji je prošla pre i posle ubistva, dok će on iza rešetaka na 8 i po godina.

Očuh se, interesantno, u međuvremenu oženio i 23 godine je u braku sa ženom glumeći poštenog čoveka i oca troje dece. Niko od njih, jasno, nije ni imao predstavu kakav im je muž, odnosno tata – monstrum.

Nedeljama silovao devojčicu (11) koja je ostala TRUDNA: Umesto da ga prijavi, donela nezapamćenu odluku



Izvor: Objektiv.rs, Thesun.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar