NAMEŠTENO ILI ISKRENO?

Zašto ova četiri dečaka gledaju kroz ogradu? Rasprava o prizoru iz Novog Sada krenula MRAČNIM PUTEM

Pozadina fotografije četvorice mališana ispred gradilišta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Reddit/pijaca

Građani jedne stambene zgrade u novosadskom Bulevaru oslobođenja su još prošle godine protestvovali zbog izgradnje novog objekta na mestu dečjeg igrališta, ali njihovi zahtevi nisu ispunjeni i radovi su započeli.

Izboli policajca u Novom Sadu, pa ZAPUCALI na patrolu: Poznato u kakvom je stanju povređeni

Međutim, skorije se na društvenim mrežama pojavila fotografija četvorice dečaka kako gledaju kroz praznine u ogradi oko gradilišta koja je pokrenula žestoku debatu. Iako iznad nje stoji natpis da mališani gledaju kako im nestaje igralište, nameće se pitanje da li postoji neka druga pozadina iza nje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Neki su se zapitali da li je u pitanju vešto nameštena scena od strane roditelja, dok je takođe moguće da je deci zabavno da gledaju građevinske mašine dok rade.

Iako su neki građani u komentarima izrazili zabrinutost zbog preterane urbanizacije, mnogi su u komentarima osudili navodnu politizaciju dece od strane roditelja.

Naravno, nije isključeno da su dečaci stvarno tužni jer ne mogu više da se igraju tamo gde su navikli.

Ovo je čovek za kog se sumnja da je IZBO INSPEKTORA u Novom Sadu: Policija izdala apel svim građanima

Kako je u julu prošle godine pisao portal 021.rs, građani nisu nužno protiv izgradnje zgrade u ovom delu bulevara, ali jesu protiv toga da se poduzimaju bilo kakve radnje na parceli na kojoj se neće graditi objekat. Upravo je to bio problem za njih, jer kako kažu, drva koja su posečena nisu na parceli na kojoj će se graditi zgrada.

Takođe, kako navodi ovaj problem problem je predstavljao i kolski prilaz za mašine, koja dolaze preko parkinga u Ulici Save Kovačevića.

Mališani kroz ogradu gledaju kako im nestaje igralište, a niče zgrada. Snimak je napravljen na Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu. from r/serbia



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar