KONAČNO OTKRILA

Nije mogla više da laže: Profesorka sa fakulteta OTKRILA svoju TAJNU, univerzitet u šoku (VIDEO)

Profesorka afričkih i latinoameričkih studija koja se predstavila kao Crnkinja otkrila je da laže

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Jessica A. Krug/George Washington University

Profesorka afričkih i latinoameričkih studija koja se predstavila kao Crnkinja otkrila je da laže.

Džesika A. Krug, vanredna profesorka na Univerzitetu Džordž Vašington, opširno je pisala o Africi, Latinskoj Americi, dijaspori i identitetu, sve dok je tvrdila o svom crnom i latino nasleđu. Ali u članku objavljenom na Medium.com u četvrtak, Krug je otkrila istinu: Ona je bela.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prvo se predstavljala da je poreklom iz Severne Afrike, a zatim da je poreklom sa Kariba i na kraju Afroamerikanka iz Bronksa.

Krug je u svojoj objavi priznala da nema pravo da polaže pravo na ove identitete, rekavši da je “to predstavljanje oličenje nasilja, krađe i prisvajanja, bezbroj načina na koje oni koji nisu crnci nastavljaju da koriste i zloupotrebljavaju crne identitete i kulture “.

Mekdonalds otkrio TAJNU: Evo zašto njihovi hamburgeri NE PROPADAJU, koriste veoma prost trik 

Kristal Nosal, portparolka Univerziteta Džordž Vašington, napisala je za CNN da je taj univerzitet upoznat sa Krugovim položajem i da istražuje situaciju, ali „ne može dalje da komentariše kadrovska pitanja“.



Izvor: Kurir

Komentari (1)

  1. Kakve veze ima kako se predstavlja ako se tako oseca. Ja se ceo zivot identifikujem kao Jevrejka jer se tako osecam. Zivim u Izraelu i u licnoj karti mi pise da sam Jevrejka, jer su mi poverovali. A ja to zaista u svojoj dusi jesam.

    Odgovori

Ostavite komentar