DOBRO JE PROŠAO

Suma OTVORENO o udaracu: “U jednom momentu ništa nisam video, iz Zvezde niko nije zvao da se izvini”

Preporučeno mu je strogo mirovanje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: FK Partizan

Partizanov fudbaler Sejduba Suma će po dve stvari pamtiti 15 minuta nedeljne utakmice sa Zvezdom (1:1). Prvo, po “krađi” lopte i akciji kod vodećeg gola Filipa Stevanovića, ali mnogo duže će pamtiti udarac Zvezdinog igrasča Sekua Sanoga, koji ga je u ranoj fazi meča poslao na Očnu kliniku Vojnomedicinske akademije.

Ispostavilo se na kraju derbija da je ovaj događaj možda i odredio dalji tok meča, jer je Suma navikao svoje i navijače “večitog rivala” da pravi najveće probleme Milanu Borjanu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Kada sam dobio udarac u oko, u jednom momentu ništa nisam video. Ipak, mislio sam da će mi ubrzo biti bolje. Na kraju pregled u bolnici je pokazao da imam krvarenje, a sada sam kod kuće i preporučeno mi je strogo mirovanje”, rekao je Sejduba Suma za “Novosti”.

“Mogu da obavljam uobičajene dnevne, rutinske stvari, ali čak ni pri redovnoj higijeni ne smem da pravim neki veći napor. Lekari mi kažu da sam još i dobro prošao, kako je moglo da bude, jer je i vid mogao da mi bude ugrožen”.

Omaleni Gvinejac je tek u svom drugom mandatu u Partizanu dokazao klasu, ali događaj od nedelje ga je prilično vratio unazad.

“Uz mene su porodica, saigrači i trener. Osećam njihovu snažnu podršku, ali nažalost iz Crvene zvezde niko nije zvao da se izvini, iako vrlo dobro znaju kakav sam udarac dobio i šta se dogodilo”, žali Suma što sa druge strane Topčiderskog brda nema dokaza o džentlmenstvu, na koje su se iz tabora “večitog rivala” pozivali više posle, nego pre derbija.

Dobar start bivšeg napadača Partizana: Tek što je stigao u Španiju a već TRESE MREŽE



Izvor: Objektiv.rs, Novosti

Komentari (1)

  1. Ево, ја кажем : Извини, жао ми је што ти се то десило...

    Odgovori

Ostavite komentar