Drugarice objavile snimak na kome igraju, a onda su pratioci ugledali AKCIJU U POZADINI (FOTO)

Jel ovo realno?

Foto: Freepik/rawpixel.com

Koliko puta ste se snimili i postavili nešto na Tik-Tok?

Čak i da niste, sigurno ste odgledali makar jedan video.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U slučaju da ste “operisani” od društvenih mreža – Tik-Tok je najnovija, izuzetno popularna među mladima, društvena mreža.

I sada zamislite da okačite neki video koji ste snimili, recimo, u izlasku i da on postane popularan iz potpuno pogrešnih razloga.

Ili da ugledate takav video.

Korisnici ove društvene mreže su se, blago rečeno, zabezeknuli kada su u pozadini bezazlenog videa ugledali scenu za odrasle.

Tri devojke su đuskale u mraku u dvorištu kuće, ali se, zahvaljujući kućnom osvetljenju, koje je bilo uključeno, u pozadini video par koji je uživao u prilično razuzdanoj akciji.

Devojke su uživale u muzici i dok su igrale, nisu ni shvatile šta se u pozadini zapravo dešava. Ono što niko ne zna jeste da li je seks isceniran za potrebe snimanja videa, ili je samo reč o dobrom tajmingu.

Foto: Printscreen/Tik-Tok

Video je, u međuvremenu, uklonjen, jer je neko, očigledno, shvatio šta se dešava u pozadini.

“Nisam shvatila šta je u pozadini, sve dok nisam pročitala komentare”, “Ekipa u pozadini ima snimak seksa, a da to ni ne zna”, “Niste jedine koje igraju u videu”, “U ime Oca i Sina i Svetoga Duha, neka krevet počiva u miru”, bili su samo neki od komentara na video.

Izvor: Objektiv.rs

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar