Aplikacije za UPOZNAVANJE: Kako nastaviti KONVERZACIJU kada želite da saznate više o toj osobi?

Nekoliko predloga za produžetak razgovora

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/diana.grytsku

Otkako su aplikacije za upoznavanje počele masovno da se koriste, svima je postalo lakše da razgovaraju sa različitim potencijalnim partnerima.

Iako onlajn komunikacija deluje da je vrlo jednostavna i da zahteva mnogo manje spontanosti, ipak  i kod ove vrste komunikacije dolazi do onog momenta kada više ne znamo šta da pitamo i kada nam je nestalo flert fraza.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tada morate da smislite nešto što može da vam omogući da se razgovor nastavi.

Evo nekoliko predloga o čemu možete da pričate.

Foto: Pixabay/Tumisu

Muzika

Počnite razgovor sa “Ceo dan slušam ovu pesmu/album. Šta ti trenutno najviše slušaš od muzike?” i počnite da razgovarate o muzici. Iako deluje kao kliše tema, na osnovu muzičkog ukusa možete dosta toga da saznate o osobi.

Serije

Isti je princip kao i sa muzikom. Ove godine su svi proveli više vremena nego ikada kod kuće, što automatski znači da je dosta ljudi bindžovalo različite serije. Možda vam se ukus za serije podudara, ili možete jedno drugom da preporučite neku seriju koja vas je oduševila.

Foto: Pixabay/Anastasia Gepp

Detalji

Pitanja poput “Kako provodiš dan?” su previše bazična, bez nekog detalja. Uvek dodajte nešto na to pitanje. Recite šta ste radili do skora, kako biste pružili bolji uvid u svoj dan osobi sa kojom se dopisujete.

Nešto novo

Takođe je bazično i pitanje poput “Šta ima novo?”, jer to uvek zvuči kao nešto što svako može da napiše. Neka potencijalni partner vidi da pokazujete veće interesovanje, pa, umesto ovog pitanja pitajte da li se nešto zabavno ili uzbudljivo desilo od poslednjeg puta kada ste se čuli.

Foto: Freepik/azerbaijan_stockers

Iskrenost

Već ste milion puta čuli da je iskrenost najbolje rešenje za sve. Iskrenost se uvek ceni. Ako ste užasni u ponovnom započinjanju konverzacije, jednostavno to kažite i pitajte osobu sa kojom četujete za pomoć. To će mnogima biti simpatično, a i znak je da vam je stvarno stalo da nastavite sa komunikacijom.



Izvor: Objektiv.rs, timesofindia.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar