Muž je PRETUKAO i odmah se razvela: Mina Lazarević se prisetila teških trenutaka, pa ZAPLAKALA u emisiji

Na pomen njega stala joj je knedla u grlu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/RTSTVLicakaosav normalansvet -Zvaničnikanal

Glumica Mina Lazarević gostovala je večeras na televiziji K1 gde je govorila o malo poznatim i intimnim detaljima iz života.

Mina je prošla kroz agoniju kada ju je pre pet godina, kako su pisali domaći mediji, pretukao tadašnji suprug, baletan Goran Stanić, od koga se odmah zatim i razvela. On je posle toga čak i zapucao iz automatske puške, nakon čega ga je prijavila policiji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na temu razvoda Mina je u emisiji “Preživeli” bila iskrena.

Foto: Youtube/Printscreen/Jutarnji Program TV HAPPY

“Nekada brakovi nisu rasturani zbog toga što je tradicija uvek bila na prvom mestu, pa je bila sramota. Tradicija je u prošlom veku prekinuta. Sada, kad se neko razvede, pomisliš: “Ja ne znam ni šta su tražili zajedno”. Kako će svako u tome da se ponaša, to je već individualno, to ne možeš da znaš na početku”, kazala je ona.

Na pitanje kako je njen stariji sin, kog je Mina dobila iz zajednice u kojoj je bila pre braka sa Goranom, reagovao na sve ono što se dešavalo između nje i Stanića, imala je spreman odgovor.

“Pa, burno je reagovao. On je stariji. Normalno je da drugačije doživljava sve. Ali… Mislim, šta da ti kažem…”, kazala je Mina, kojoj je tada nestalo reči, pa nije mogla da nastavi da priča na tu temu, dok su joj se oči napunile suzama.



Izvor: Objektiv.rs, K1.tv

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar