TRAGEDIJA

Njegovu pesmu “Sačuvaj tajnu” sada svi vole, a malo ko zna da je ovaj pevač izvršio SAMOUBISTVO

Pevač se bacio sa Pančevačkog mosta, a oproštajno pismo je sve zaintrigiralo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Narodnjak2000

Mnogo je pesama koje su dugo čekale svoj trenutak, pa su se tako proslavile tek nakon dugo vremena od samog objavljivanja.

Tako je i pesma “Sačuvaj tajnu”, Dušana Kostića, čini se tek sada pronašla svoj put do publike, pa je i mnoge poznati pevači sada intenzivno pevaju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Aleksandra Prijović često u poslednje vreme peva ovu pesmu, a svojom interpretacijom oduševila je mnoge. Ona je ovu numeru zapevala i Milici Todorović na rođendanu, kada je ona, usled emotivnog naboja, počela čak i da lomi čaše!

Milica Todorović oduvala svećice: Kad je Prijovićka zapevala OVE stihove, počela je da LOMI čaše (VIDEO)

Ipak, malo ko zna da se je pevač čija je ovo pesma, Dušan, bacio sa Pančevačkog mosta, zbog čega mnogi misle da su ovi emotivni stihovi naslutili njegovu tragičnu sudbinu…

Dušan Kostić je izvršio samoubistvo 13. maja 1996. godine. Tragedija se desila na Pančevačkom mostu, sa kog je skočio oko 18:50 časova, navelo se tada u kratkom policijskom izveštaju. Navelo se i da je Dušan “viđen kako skače preko ograde Pančevačkog mosta, između stubova 39 i 41, odakle se više nije živ pojavio”.

Dušanovo telo nikada nije pronađeno, a na licu mesta pronađena je njegova torbica sa ličnim dokumentima.Nekoliko dana posle samoubistva, na adresu Dušanove žene Nevenke, kao i na adresu Dušanovih roditelja, stiglo je kratko pismo:

“Mnogo vas volim, oprostite mi”, pisalo je, a na koverti nije bilo ni potpisa, ni pečata.



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (1)

Ostavite komentar