ASTROLOG OTKRIVA

Nedeljni horoskop od 19. do 25. oktobra: Venera donosi ljubavne zanimljivosti, evo kojim znacima zodijaka

Bik ispunjava davne poslovne želje, Rak upoznaje novu važnu osobu, Škorpija ne želi da prijateljsku vezu pretvori u emotivnu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Picjumbo/Vikotr Hanacek

OVAN

Posao
Ove nedelje pravite dobre planove da bi se pokazali u još boljem poslovnom svetlu. Početak nedelje sa Mesecom u Strelcu daje vam odličnu energiju i samopuzdanje. Venera iz vaše šeste kuće u povoljnom aspektu sa Jupiterom u kući karijere doprinosi optimizmu, koji će vas držati do kraja nedelje. Iskoristite pozitivnu vibraciju i pokažite šta sve možete.
Ljubav
Obzirom da će Sunce u vašem polju seksualnosti osvetliti vaš emotivni i seksualni život, nadate se skladnom odnosu sa partnerom. Ništa nije idealno, pa i vaš vladar Mars povremeno će kvariti ovonedeljnu ljubavnu idilu, ali samo na kratko. Na kraju sedmice ipak pronalazite modus za zadovoljenje zajedničkih potreba.
Zdravlje
Manji reumatski bolovi u ramenima.

 

BIK

Posao
Vaš vladar Venera ima povoljan aspekt sa Jupiterom pa možete ispuniti očekivanja koja odavno priželjkujete. Takođe, ove sedmice možete imati jak kreativni impuls. Iskoristite svoje naboje pozitivne energije i budite praktični. Poslovna saradnja može dati jako dobre rezultate. Zato nemojte odbijati tuđe predloge u ostvarenju poslovnih ciljeva.
Ljubav
Ako ste izašli iz sopstvenih iluzija početkom nedelje možete imati realniji pogled na vaš ljubavni život. Krajem nedelje očekuje vas lepo druženje sa bliskim prijateljima. To će vam osvežiti energiju i dati vam pozitivan smisao. Potrebni su vam smeh i opuštanje. Ocenjujete svoju tačnu poziciju u ljubavnom životu.
Zdravlje
Manji problemi sa varenjem.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Posao
Vaš vladar je retrogradan u polju svakodnevnih aktivnosti. Zato možete i dalje očekivati sporije rešavanje poslovnih ciljeva. To ne znači da nećete završiti svoje stvari. Ipak, sa druge strane imate jako dobru podršku planeta koje vas stavljaju u fokus ove sedmice. Vi imate glavnu ulogu kada je posao u pitanju. Iskoristite svoje veštine. Završite sve što ste odlagali.
Ljubav
Ove nedelje je dobro što posao ima prednost nad vašim ljubavnim životom. Nisu vam naklonjene zvezde kada je ljubav u pitanju. Zato se držite svakodnevne poslovne rutine da ne upadnete u sukobe, koji lako mogu da naprave požar.
Zdravlje
Probajte sa velnes rutinama.

RAK

Posao
Sada znate šta želite u životu ali je pravo pitanje da li se usuđujete da nastavite po svom. Ima nešto što vas sputava. Ipak, je ovo period kada možete dobiti odgovore čim se odmaknete od zadate teme. Vizualizujte svoj put i bolje možete videti putovanje ka novom poslu. Krajem sedmice imaćete kristalno jasniji pogled na svoje prohteve i planove.
Ljubav
I sami znate da se sve na kraju krajeva pretvori u uspomenu. Tako vam i počinje sedmica jer ste veoma senzitivni. Bez obzira na retrogradni Merkur u Škorpiji u vašem petom polju ljubavi, vi duboko proživljavate emocije koje vas obuzimaju. Ipak, predajte se osekama svog srca. Krajem nedelje stvari na emotivnom planu menjaju se na bolje. Nije isključeno da dođe neko potpuno novo lice samo ako ste vi spremni.
Zdravlje
Vodite računa o svojim potrebama.

LAV

Posao
Sedmica počinje podrškom Meseca u Strelcu ka vašem Suncu. Zato uklonite ograničenja koja vas opterećuju na svakodnevnom nivou. Iako imate tendenciju da ćutite i da ne iskazujete svoje pravo mišljenje, ipak će neki ljudi morati da čuju vaš glas. Oslobodite se svih ograničenja i krenite napred na planirani poslovni dogovor.
Ljubav
Sledite svoju intuiciju i usresredite se na dugoročne rezultate. Otvorite svoj um jer možete dobiti značajan uvid u sopstvene emocije. Početak nedelje sa Mesecom u Strelcu osvetljava uređenu rutinu u odnosu sa drugima. Retrogradni Merkur može vas naterati da se ponovo povežete sa voljenom osobom s kojom niste u najboljem kontaktu.
Zdravlje
Odlično zdravlje ako ne preterujete sa alkoholom.

DEVICA

Posao
Puno poslovnih sastanaka je pred vam tokom ove nedelje. Jedino što morate poraditi na komunikaciji sa drugima. Strpljenje vam je slabija strana u ovom periodu. Prilagodite se novim formama razgovora da bi mogli napredovati u poslu. Krajem sedmice napravite kvalitetan plan i raspored da biste postigli rezultate.
Ljubav
Venera u vašoj kući i u povoljnom aspektu sa Jupiterom daje vam snagu i inspiraciju. A s druge strane Mars u vašoj kući odnosa podstiče vas na zajednički život sa voljenom osobom. Tako da ove sedmice imate hrabrosti da predložite život udvoje. Veoma se radosni što vidite sebe kristalno jasno u budućoj ljubavnoj vezi. Ništa vas sada neće zaustaviti da osvarite svoje namere.
Zdravlje
Pad imuniteta.

Veliki horoskop za oktobar: Detaljni saveti našeg astrologa za sve znake zodijaka

VAGA

Posao
Vi sanjate budni, Venera je u trigonu sa Neptunom. Možda dobijate poruke iz svoje podsvesti. Kako god da poruke dolaze do vas, potrebno je da imate i plan svojih snova jer će u protivnom biti samo fantazija. Ove sedmice obratite pažnju na finasijske troškove i ulaganja, jer možete imati gubitak.
Ljubav
Nemojte gubiti vreme na na ljude koji nisu potpuno posvećeni vama. Imajte na umu da možete imati mnogo kvalitetnije dane uz bliske i pozitivne osobe. Zato potražite stvari, ljude i događaje koje vas čine sretnim i pozitivnim. Krajem perioda poradite na dodatnom sticanju jače energije zadovoljstva.
Zdravlje
Nema promena ako nemate hronične tegobe.

ŠKORPIJA

Posao
Odnedavno, zato što je Merkur retrogradan u vašem znaku vi se bavite lošom komunikacijom. Poslovi su na čekanju ili u zastoju koji ne podnosite. Zvezde su tu da ove nedelje izglade stvari. Možete se nadati da krajem sedmice pokrećete sve sa mrtve tačke. Potrebno je da budete praktični i da mnogo ne fantazirate.
Ljubav
Moguće je da ne razmišljate jasno kada je ljubav u pitanju. Ipak je vaš vladar retrogradan u Ovnu kao i Merkur koji vam stalno okreće glavu ka prošlosti. Obzirom da je Merkur retrogradan u vašem znaku nemojte se vraćati deset koraka unazad. Prijateljstvo koje preti da uđe u emotivnu vezu nikako vam ne odgovara. Vi nikada niste bili u nedoumici da ispoljavate temelje zdrave veze. Tako da od vaših ljubavnih aktivnosti neće biti ništa značajno.
Zdravlje
Jačajte imunitet i vitalnost.

STRELAC

Posao
Početak sedmice sa Mesecom u vašem znaku opominje vas da vodite računa u poslovnim pregovorima,jer je retrogradni Merkur taj koji vas tera da budete bezobrazni. To vam se može lako vratiti kao bumerang. S druge strane imali ste aktivnosti koje su vam dale krila. Pazite koliko visoko letite da vam pad ne bude isuviše bolan. Pomozite onim ljudima koji vam traže usluge.
Ljubav
Odlična energija i vibracija da privučete ljubav u svoj život. Jaka magnetičnost u prvoj polovini nedelje čini vas neodoljivim za suprotni pol. Tokom nedelje nećete silaziti sa pozornice dana. Zabavljate druge i sebe pa tako održavate pažnju publike koja vam je neophodna. Čuvajte se tajnih veza koje mogu prerasti u opsesiju.
Zdravlje
Pokušajte da se hranite zdravije.

JARAC

Posao
S vremena na vreme sumnje i strahovi zamene mesto sa samopuzdanjem. Zato ove nedelje nemojte da vas potpuno obuzmu negativne emocije i strahovi kada je posao u pitanju. Imate mogućnost da ove nedelje sa malo truda uradite dobar napredak kada je karijera u pitanju. Krajem nedelje imate iznenađujuće rezultate na koje ste već odavno zaboravili.
Ljubav
Ovo je sedmica akcija koje preduzimate. Uželeli ste se veće slobode u partnerskom odnosu. Tako da će to biti tema ove nedelje. Nikako da se uklopite i da razgovarate sa partnerom. Tražite slobodu ali ne i raskid. Ubija vas monotonija. Krajem nedelje mnogo povoljnija situacija u emotivnom životu.
Zdravlje
Manji problemi sa reumom ili upalom mišića.

VODOLIJA

Posao
Ovo je sedmica koja obećava odlaganje početnih poslova. Nikako da se odlučite za početak i stalno odlažete svoje zadatke. Uozbiljite se da bi krajem nedelje bili zadovoljni svojim poslovnim ciljevima. Mesto u kojem ste zaposleni traži nove procedure kojima morate odmah da se prilagodite. Budite otvoreni za promene na poslu. Imate dugoročne finasijske ciljeve.
Ljubav
Ovo je sedmica koja će vam usmeriti srce. Možda ste do sada poricali svoju privlačnost ali vam zvezde donose osobe koje vas potpuno uveravaju u suprotno. Iznesite svoje želje naglas i pazite šta želite, lako vam se to može ostvariti. U ovom periodu možete doneti odluke koje se tiču vaše ljubavne budućnosti. Intezivno razmišljate o sebi i ozbiljnoj ljubavnoj priči. Želite da se potpuno otvorite za ljubav. Zvezde poručuju da ne žurite. Sve će se dogoditi upravo u vremenu kada je najbolje za vas.
Zdravlje
Dobro se osećate.

RIBE

Posao
Poslovna nedelja je dobra ali neki zastoj može da se dogodi jer nemate dobar plan. Nemojte žuriti jer nije potrebno trenutno rešenje. Ovo su dugoročne odluke. Zato je preporuka zvezda da potražite i savet iskusnijih ako vam je potreban. Nemojte se razočarati ako vaše finasije ne odgovaraju vašim očekivanjima. Ipak ste uradili posao kao nikada do sada. Kraj nedelje je rezervisan za nagrade.
Ljubav
Neke stvari ste završili i ovo je period u kome možete da se posvetite emotivnom životu. Pokušajte da nakratko predahnete u prvoj polovini nedelje i sa svojom voljenom osobom uhvatite trenutke romantike. Slobodne Ribe imaju tajnog obožavatelja, prijatelja u bliskoj okolini. Neko silno želi da to vaše prijateljstvo izvede iz zone prijatelja. Ovo bi moglo biti zanimljivo putovanje.
Zdravlje
Veoma dobro se osećate ako nemate hronične tegobe.

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

Piše astrolog Vesna Trajković

Merkur u Škorpiji: Vreme je za neprikosnovenu istinu



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar