Osvanuo je novi Benksijev rad: Slika je zamalo uništena, a sada svi žele da je vide

Benksi je najzanimljiviji umetnik današnjice

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/ Reuters

Misteriozni umetnik Benksi dugo nije imao ovako plodan period kao sada. Njegovo nove delo je osvanulo u Velikoj Britaniji i oduševilo stanovnike Notingema.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Benksi je na novom muralu prikazao devojčicu koja gumu od bicikla koristi kao hulahop, nalazi se ba zidu jednog salona za lepotu u Notingemu.

Benksi je sam potvrdio da je reč o njegovom delu, putem svoje Instagram stranice. Građane je oduševilo i to što se slika odlično uklapa u sredinu u kojoj se nalazi. Naime, pored slike devojčice sa glumom stoji bicikl kome nedostaje jedna guma.

Slučajno su uništili Benksijevo najnovije delo: Sada umetnika mole da ga naslika ponovo

Međutim, rad kontraverznog umetnika su vandali pokušali da unište. Ubrzo nakon postavljanja je preko njega ispisan grafit. Stanovnici ovog dela grada nisu želeli da sede skrštenih ruku i dve žene su uspele da očiste sliku od grafita.

Misteriozni Benksi je ljude ponovo naveo na razmišljanje, a građani kažu da su mu zahvalni na novom muralu. Pored novog umetničkog dela se odmah okupio ogroman broj ljudi, hiljade ljudi je došlo tokom vikenda, i svi žele fotografiju sa najnovijom slikom Benksija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Banksy (@banksy) on

Slika koja pogađa pravo u metu: Benksi novim muralom promenio svetski poredak… superheroja! (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar