DOKTOR NESTOROVIĆ

Dr Nestorović bio u pravu za MASKE? Sada ima sve potrebne DOKAZE za svoje tvrdnje

Bio je čak i na meti nekih medija koji su osudili njegov potez

Foto/Objektiv.rs/Danilo Krša

Doktor Branimir Nestorović ne želi da odustane od javnog iznošenja svojih stavova uprkos tome što ga mnogi napadaju, pa čak nazivaju i “pomahnitalim”!

Nakon što je na fejsbuku podelio tekst u kom se može pročitati da maske nisu toliko delotvorna zaštita od koronavirusa koliko se priča i da se Amerikanci uprkos tome što redovno nose maske ipak zaražavaju, on je izazvao veliku buru u javnosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs 

Bio je čak i na meti nekih medija koji su osudili njegov potez, a sada je dr Nestorović objavio još jedan naučni tekst na temu nošenja maski tokom epidemije, pa se čini da on ne namerava da promeni svoj stav, a čak je odgovorio i onima koji ga kritikuju:

Pronađen dr Nestorović! Kada su ga pitali zašto je nestao, izustio je samo dve rečenice i SOČNU PSOVKU 

Kako neko reče “pomahnitali” dr Nestorović ne nudi naučne studije o efikasnosti maski. Ovo je od eksperta za respiratorne bolesti, naslov je dovoljan “maske za sve za covid 19 nemaju solidnu naučnu osnovu” – napisao je on.

Inače, poznato je da je dr Nestorović samoinicijativno napustio Krizni štab, zbog, kako je objasnio, činjenice da mu je dosadilo da bude “crna ovca”.

Njegove tvrdnje u suprotnosti su sa zvaničnim preporukama, pa je očekivano da postoji deo javnosti koji osuđuje ovakve njegove istupe.

Izvor: Srbija Danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (2)

Ostavi komentar

  1. Dr. Nestorović je potpuno u pravu. Maske su čista šminka i lažni alibi za ne sposobnost da se ljudima smisleno objasni ovaj virus. Virusa je bilo, ima i sada i biće ubuduće kao i, nadajmo se, pravih ljudi.

    Odgovori

Ostavite komentar