Novi crtani film stiže pred domaću publiku: Pogledajte trejler i saznajte šta je “Duša” (VIDEO)

Glasove glavnim likovima su pozajmili Hadži Nenad Maričić i Jovana Jelovac Cavnić

Foto: Printscreen/Youtube/Megacom Film

“Duša” (Soul) je najnoviji Diznijev crtani film koji će se uskoro naći pred domaćom publikom. Režirao ga je Pit Dokter, dvostruki dobitnik nagrade Oskar.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Film nam daje priliku da se upoznamo sa simpatičnim učiteljem muzike, likom Džoom Gardnerom, kome u orginalnom izvođenju svoj glas pozajmljuje Džejmi Foks, jedan od omiljenih američkih glumaca i muzičara. Džo je učitelj muzike koji dobija šansu i retku životnu priliku da svira u najboljem džez klubu u gradu.

Ovo su najgledaniji srpski filmovi u poslednjih 10 godina: U prva tri glavnu ulogu igra Miloš Biković

Međutim, jedan mali nesmotren korak odvešće ga sa ulica Njujorka u neobično okruženje, fantastično mesto gde nove duše dobijaju svoju ličnost, neobične navike i interesovanja pre nego što se pojave i dođu na Zemlju. Odlučan da se vrati svome životu na Zemlji Džo se udružuje sa Dušom 22, koja nikad nije razumela privlačnost ljudskog iskustva. Dok Džo očajnički pokušava da joj pokaže šta je to lepo u vezi sa življenjem, uspeva i sam donekle da otkrije odgovore na neka važna životna pitanja.

Sinhronizacija Diznijeve animirane avanture već je dobila svoje konačan izgled kod nas, a u domaćoj izvedbi glasove su pozajmili glumci Hadži Nenad Maričić i glumica Jovana Jelovac Cavnić.

Foto: Promo

“Ovo je bez sumnje jedan od najlepših projekata u kojima sam učestvovao. Veoma sam ponosan na to, jer je u pitanju Diznijev film koji nam ovog puta donosi nešto zaista, sasvim drugačije. Dok sam davao glas tom džez muzičaru iščekivao sam sa nestrpljenjem kako će se njegova sudbina završiti. I stariji i mlađi biće veoma dirnuti porukom koju šalje ova priča, a ona rekao bih ovako glasi: Ne čekaj da ti život nudi šanse. Stvaraj ih sam…jer život je divan, ali brzo prolazi,” rekao je glumac.

Pogledajte trejler:

Legendarna Mirijam Margolis u srpskom filmu: Čuvena po ulogama u “Hariju Poteru” i “Crnoj Guji”

Izvor: Objektiv.rs

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar