HAOS

Albanski četnik je RASKRINKAN, iza njega stoji krupan kapital? Medojević rekao istinu o Dritanu Abazoviću

URA je politička organizacija koju je osnovao krupni tranzicioni kapital, kaže Nebojša Medojević

Foto: Printscreen/YouTube

Nebojša Medojević oštro je prozvao lidera pokreta URA Dritana Abazovića zbog njegovih pretenzija na funkcije u budućoj Vladi Crne Gore.

“Pokret za promjene” će ovih dana informisati mandatara sa sastav nove Vlade Zdravka Krivokapića za koje resore je zainteresovana ta partija a to su svakako oblasti koje su bliske programu PZP-a, kazao je lider “Pokreta za promjene” Nebojša Medojević.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Govoreći o sektoru bezbednosti za koji je zainteresovana koalicija „ Crno na bijelo“ na čelu sa Dritanom Abazovićem, Medojević kaže:

HAOS u Crnoj Gori! Albanski četnik se TAJNO sastao s Milovim čovekom, sprema se PREOKRET u Podgorici?

“URA je politička organizacija koju je osnovao krupni tranzicioni kapital odnosno vlasnici Vijesti, pa otuda i interesovanje jedne zelene partije za ovaj sektor. To je zapravo želja vlasnika Vijesti odnosno toga krupnog kapitala da spreči reforme, potcrtao je Medojevic.

Izvor: CDM

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (6)

Ostavi komentar

  1. Ovaj se coveka nije libio da prica kako je dobio nagradu u Americi ,za spijanje svojih drzavljana,Ali kako vise nisu pozeljni Americi spijuni,a izmace my se svaka stolica,on podvaljuje svakome ko my se nadje na put do njegovog dugogodisnjih sna.Njega Niko ne glasa,da se nije prikantari frontu ,davno bio izbacen iz politike.

    Odgovori
  2. Za one što su zaboravili MEDOJEVIĆ JE IZAJICA!!! Samo sto sad to radi kroz srbovanje da srbi ne bi skapirali… Albanac je GOSPODIN ZA NJEGA, a ovaj mu ovim diže rejting pa umesto da na sledecim izborima DF sam uzme izbore ono će URA da skoci sa 5% na 35% jer su im stavovi zdravorazumski… A Medo dobro znamo za koji ti krupan kapital radiš… I dobro se naplaćuješ još od izdaje pred referendum…

    Odgovori
  3. Видљиво од самог почетка, чуш, шиптар а “албански четник” а школован у Сарајву

    Odgovori

Ostavite komentar