Jedan od NAJBOLJIH svetskih rukometaša OTKRIO zašto je prihvatio poziv reprezenatcije Srbije

"Nisam znao šta je pametno, ali posle razgovora sa Đeronom odlučio sam da se vratim"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/rss.org.rs

Rukometaš Petar Nenadić nakon razgovora sa selektorom Tonijem Đeronom odlučio da se vrati u nacionalni tim.

Selektor Đerona objavio je širi spisak od 35 igrača na koje računa na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će se u januraru 2022. godine održati u Mađarskoj i Slovačkoj, a na njemu se našao i Nenadić, koji prethodnih godina nije nosio nacionalni dres.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Dugo me nije bilo u reprezentaciji i razmišljao sam neko vreme šta i kako. Nisam znao šta je pametno, ali posle razgovora sa Đeronom odlučio sam da se vratim. Srbija je moja ljubav i dres koji najviše volim, ali zbog svega pre sam se lomio. Međutim, dolazak Đerone i moja ljubav su na kraju presudil”, rekao je Nenadić za Sportski žurnal.

Jedan od najboljih srednjih bekova istakao je da nije poenta što će se on vratiti u reprezentaciju već šta ostaviti momci koji dolaze.

“Kada je Đerona postao selektor, rekao sam da nije poenta priče to što ću se ja vratiti u reprezentaciju, jer ja ne mogu da igram još 100 godina. Biću tu da pomognem. Poenta je da ostavimo nešto momcima koji dolaze, da imaju nešto dobro i sistem koji radi. Videćemo šta će biti. Tu sam, pričao sam sa Djeronom pre dva dana, rekao sam da ću doći i da imam želju, tako da je to za mene gotova stvar”, zaključio je Nenadić.



Izvor: Objektiv.rs, Sportski žurnal

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar