Ubili smo vanzemaljca 1978, telo je sklonjeno! Priča vojnog pilota i danas šokira svet

Major Džordž Filer tvrdi da se incident dogodio u Nju Džerziju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Sarah Holmlund / Panthermedia / Profimedia

Prošlog meseca, Pentagon je organizovao tim stručnjaka, koji će se baviti neidentifikovanim letećim objektima. Istim povodom, susreli su se i sekretari odbrane SAD i Japana – Mark Esper i Taro Kono, kada je dogovorena bliska saradnja dve države u proučavanju vazdušnih fenomena.

Ovi događaji podsetili su na priču bivšeg pilota, majora Džordža Filera, opisanu u knjizi “Strange Craft: The True Story of an Air Force Intelligence Officer’s Life with UFOs”, nagrađenog autora Džona L. Guere.

On tvrdi da je 1978. godine nadomak vojne baze Fort Diks ubijen vanzemaljac!

Ubledeli stariji vodnik

Guera je, tokom perioda od četiri godine, intervjuisao odlikovanog oficira o susretima NLO i letelica američkog vazduhoplovstva.

Filer je ispričao kako se 18. januara 1978. spremao za sastanak s nadređenima, kada je ugledao starijeg vodnika. Bio je bled i uznemiren.

“Vanzemaljac je upucan u bazi Fort Diks i pronađen na kraju naše piste”, rekao je Fileru.

On ga je upitao da li je u pitanju stranac (“alien”, prim. aut.), a vodnik je odgovorio: “Ne, vanzemaljac s druge planete”.

Bez dokaza

U nastavku neverovatnog razgovora, koji je opisan u knjizi, Filer saznaje da je “mršavo stvorenje braon-sive boje” upucao jedan od stražara u blizini svog automobila.

Prvo ga je upozorio da stane, što vanzemaljac nije učinio, pa je ispalio smrtonosne hice. Posle incidenta viđen je NLO kako kruži nad bazom, ispričao je major.

Foto: PETER MENZEL / Sciencephoto / Profimedia

Policajac je odmah pozvao pojačanje, a na mesto događaja stigao je “tim za čišćenje”. Telo vanzemaljca navodno je odneto u bazu Rajt-Paterson u Ohaju.

Filer ističe da je tražio da razgovara sa svedocima, kao i pristup fotografijama s mesta pucnjave, ali bezuspešno.

Pentagon objavio snimke

Penzionisani major vazduhoplovstva član je nevladine organizacije “The Disclosure Project”, koju čine bivši vojni stručnjaci i astronauti. Oni su pozvali američke vlasti da objave sve informacije o susretima s NLO-ima.

Objektiv je pisao o tri video-snimka, koje je objavio Pentagon, a prikazuju pilote US Air Force kako jure za neidentifikovanim letelicama.

Jedan od njih, penzionisani Dejvid Fravor, nedavno je gostovao u emisiji Leksa Fridmena i detaljno opisao događaj iz 2004, nadomak obale San Dijega. Njegovu neverovatnu priču možete OVDE saznati.



Izvor: Objektiv.rs, Sputnik News

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar