UŽAS

Stravična nesreća kod Preševa: Mladić i devojka SLETELI automobilom u jezero, ona teško povređena

Mladić i devojka su uspeli da se izvuku iz auta i isplivaju iz jezera, odakle su transportovani u Zdravstveni centar Vranje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: E-stock/Časlav Vujičić

Mladić (21) je zadobio lake, a godinu dana mlađa devojka teške telesne povrede kada su automobilom sleteli u Oraovičko jezero kod Preševa.

Kako navode iz Policijske uprave Vranje, zastrašujuća nesreća se dogodila u ponedeljak oko 16 časova, na lokalnom putu Oraovica – Bukovac.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Vozač “škode oktavije“ (21) iz okoline Preševa je iz, za sada nepoznatih razloga, prešao na levu stranu kolovoza, nakon čega je vozilo sletelo sa puta i upalo u Oraovičko jezero. U tom trenutku na mestu suvozača je bila devojka stara 20 godina, takođe iz okoline Preševa.

Mladić i devojka su uspeli da se izvuku iz auta i isplivaju iz jezera, odakle su transportovani u Zdravstveni centar Vranje.

Burna noć u Beogradu: Pet saobraćajnih nesreća, dve osobe povređene 

Krio kašikare ispod suvozačevog sedišta: Loznička policija našla DVE BOMBE u automobilu

Kako se saznaje, vozač je prošao sa lakšim, dok je devojka zadobila teške telesne povrede. Na osnovu ovlašćenja Osnovnog javnog tužiulaštva u Vranju, uviđaj na licu mesta su izvršili službenici saobraćajne policije i očekuje se da se o nezgodi izjasni nadležni tužilac.



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar