Julija krila bebu, držala je ZAKLJUČANU u ormaru: Sin našao ključ, pa je HRANIO, a onda ga je uhvatila!

Devojčica je bila u jako lošem stanju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ok.ru printscreen

Malena beba po imenu Katja bori se trenutno za život nakon što je pronađena u jako lošem stanju u svom ormaru u kući.

Majka nesrećne bebe, Ruskinja Julija (37) držala ju je zaključanu u ormaru od rođenja, iz samo njoj znanih razloga. Kako ju je krila, a 13-godišnji sin je to primetio, jednom ju je pratio po kući i video je gde je ostavila ključ.

Uzeo je i nahranio sestricu mlekom. Potom je to radio još nekoliko dana, da bi ga majka uhvatila i bacila ključ napolje!

Dečak se rasplakao ali majci je očigledno bilo bitno da malena Katja umre. Čak je i priredila rođendansku žurku za sina, što je spasilo život Katji.

Kada je jedan od očeva dece s rođendana krenuo u toalet, čuo je u sobi bebeći plač. Ušao je unutra ali je nije video. Shvatio je da plač dopire iz ormara i obio ga je. Šokirao se! Pozvao je Juliju koja je pobegla usred žurke iz kuće.

Foto: vk.com/krasnoturyinsk live printscreen

Prijatelj je pozvao policiju, pa je utvrđeno šta se dogodilo. Sin je ispričao da je majka izgladnjivala bebu želeći da ona umre jer nije začeta sa željenim čovekom, prenosi Krasnoturyinsk Live.

Devojčica iz Karpinska trenutno je u bolnici na aparatima i veoma je mršava i neuhranjena, ali je u stabilnom stanju. Julija je u međuvremenu uhapšena i preti joj 7 godina zatvora.

“Teško je poverovati da je neko u stanju da ovo uradi svom detetu, ali kao što možete da vidite, moguće je”, šef policijske stanice u Karpinsku Valerij Goreljik.

Majka troje dece iznenada NESTALA: Muž ne progovara otkad je u njenom telefonu zatekao JEZIVU poruku



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar