PAŽLJIVO BIRALA

Kreatori komentarisali Romanin STAJLING: Košulja zakopčana do vrha govori da je ZATVORENA, a opet…

O svemu vodila računa!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Pevačica Romana Panić je pre par dana održala konferenciju za novinare u jednom beogradskom lokalu i tom prilikom se pojavila vrlo elegantno odevena.

ZAPOSTAVILA je pevačku karijeru, dva puta se RAZVODILA od istog muža, a sada je rekla šta misli o Romani!

Ona je na sebi imala belu košulju i pantalone dubokog struka, a sada su modni stručnjaci dali svoj sud o njenom stajlingu, za portal Pink.rs.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Objektiv/M.M.

“Kosa, košulja, pantalone, naočare… Sve ovo predstavlja da je u ozbiljnoj formi došla na konferenciju i tako ispoštovala vas novinare. Možda ova torba ne”, rekao je Saša Vidić za pomenuti portal.

Romana o komunikaciji sa partnerom tokom zatvorskih dana: Pisala sam pisma, to je jedini znak da nisi sam

“U svakom slučaju Romana se opredelila za vrlo čistu liniju. Bela košulja zakopčana do vrha govori o tome da je zatvorena, precizna, odmerena u komunikaciji, vrlo poslovna, a opet belo simboliše čisto i nevino. Takođe, crne pantalone jasnog i svedenog kroja dodaju tu strogoću u komunikaciji. Visoki struk, tj. pojas je trenutno aktuelan i svakako naglašava Romaninu odličnu liniju koju godinama uspešno održava. Vivijen Vestvud torba je jedini detalj kojim je razbila vrlo sterilan stajling. Dezen torbe, Ingliš karo i ceo talas panka koji je Vivijen Vestvud pretočila u modu govori o tom buntovničkom pravcu koji pank nosi kao muzički pravac”, rekao je kreator Bata Spasojević za pomenuti portal.

B.K.



Izvor: Objektiv.rs, Pink.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar