“Oasis” ponovo zajedno? (FOTO)

Braća Galager stalno podgrevaju mogućnost da će se možda opet okupiti i nastaviti tamo gde su stali pre 11 godina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: PA Wire/Press Association Images / PA Images / Profimedia

Svi smo bili tužni otkako se 2009. godine raspala grupa “Oasis”, a posvađana braća Lijam i Noel Galager otišli u solo vode.

Sa svojim bendom “Beady Eye” Lijam Galager je u prošle godine u septembru objavio album “Why Me? Why Not” pa je za ovo leto najavio da će nastupati na brojnim festivalima dok je Noel sa svojim bendom “High Flying Birds” 2017. objavio album “Who Built the Moon?“.

Ipak, i pored toga što se čini da oba brata prave uspešne karijere nevezano jedan drugim, stalno se nameće pitanje je li je ipak moguće da se braća Galager pomire i ponovo okupe bend “Oasis”.

Tako je u januaru Lijam Galager na Twitteru objavio kako ga je Noel nazvao Noel i molio da se “Oasis” ponovo okupe i počnu s radom 2022.

 

 

Noel je pak na to reagovao izjavom “to se ne dešava zaista, sve dok to ne čujete od mene”.

Najnoviji tvitovi braće Galager sugerišu da se opet priča o pomirenju, a Lijam je juče objavio da im je ponuđeno 100 miliona funti za okupljanje i turneju, ali da to “još nije bilo dovoljno za pohlepnu dušu”, očigledno aludirajući na to da je njegov brat Noel odbio tu ponudu.

 

Na šta je brat odgovorio da nema nikakve informacije o bilo kakvoj ponudi i da je to sve samo deo promocije singla, aludirajući na svog brata.

 

 

Lijam (47) je proteklih godina isticao da je voljan da okupi bend “Oasis” i da se pomiriti s bratom, a sve zbog njihove majke Pegi, dok Noel (52) pak kaže kako okupljanje “Oasisa” otežavaju Lijamovi zlobni komentari na račun njegove supruge Sare Makdonald.

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar