ŽELEO SAMO NJU

Ljupka otkrila kako se upoznala sa Simićem: Slao je POLICIJU i digao pola estrade da me SMUVA!

Još na početku veze obećavao je da će se razvesti...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: PrintScreen/KurirTv

Pevačica Ljupka Stević, nakon burnog raskida desetogodišnje veze sa generalom Dragišom Simićem, otkrila je kako su se i kada upoznali. Iako je oženjen, Ljupka kaže da je verovala da će se razvesti kao i da će sa njim, jednog dana, imati porodicu…

General je, kako kaže Ljupka za Hit Informer, na nju bacio oko dok ona nije ni znala da on postoji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Zapazio me je na proslavi jedne televizije, gde sam otpevala nekoliko pesama. Ja ga nisam ni videla tada, niti je on meni prišao. Sutradan sam pevala na romskoj svadbi u Rimu. Tih dana sam imala nekoliko tezgi, a kada sam se vratila u Srbiju, odmah sam otišla u Kostolac, gde sam imala nastup. Čim sam sletela, pozvao me je kolega iz Požarevca i rekao: “Dobro, Ljupka, kakav si to problem napravila? Šta si to uradila u Beogradu kada te svi jure? Neki čovek iz policije traži tvoj broj? Da li da mu dam?” Ja sam rekla: “Naravno da ne”, a on meni: “E, pa prc, nisam im ni dao.” Bila je opšta pomama za mnom, čak je digao na noge pola estrade da me nađe”, priseća se kroz osmeh Ljupka i nastavlja.

Foto: Printscreen Instagram/Ljupka Stević

“Posle izvesnog vremena ponovo smo se sreli na nekom javnom događaju. Čak mislim da sam tu pozvana samo zbog njega. Tada smo se upoznali, razmenili brojeve telefona i ugovorili da se ponovo vidimo. Na sledećem sastanku jedna njegova rečenica me je kupila za ceo život”, izgovara Ljupka sa očima punim suza, ne želeći da otkriva šta joj je to general rekao.

Posle kraće pauze, pevačica nastavlja da priča o temi koja je veoma bolna za nju, a koja je uzdrmala ceo Balkan:

“Srce ne može da bira u koga će se zaljubiti, pogotovo kada ti neko otvoreno stavi karte na sto i predoči svoje iskrene namere. On se meni fizički nije svideo, ali njegov šarm, stav i način ophođenja bio je dovoljan da na drugom sastanku padnem na njega. Shvatila sam da je on čovek sa kojim želim da budem ceo život. On se zaljubio na prvu loptu u mene, a ja u njega na drugu”.

Iako je general Simić oženjen i ima četvoro dece, Stevićeva je pored njega živela kao u bajci. Zajednički život bio je logičan nastavak te priče.

Ljupka je toliko želela Simićevo DETE: Nosila sam JASTUK ispod haljine kad sam ostajala sama!

“Nas dvoje smo živeli kao da smo u braku. Bio mi je velika podrška i oslonac! Sigurna sam bila da sam mu jedina, prva i da ćemo imati porodicu. Verovala sam da ću sa njim dobiti plavooko dete. Dragiša je bio divan prema meni, uvek me je stavljao ispred sebe. Zbog njega sam čak dobijala pesme na poklon od raznih autora. Nije mi za sve ove godine uradio ništa loše, ali na kraju se ispostavilo da mi je napravio najveće moguće zlo koje je mogao”.

Ono što je pevačicu držalo deset godina u toj vezi jesu njegova obećanja od prvog dana da će se razvesti.

Foto: Tv Pink printscreen

“Još na početku veze mi je rekao da će se razvesti. Nikad se nismo svađali oko toga, jer smo išli korak po korak. Ali ti koraci su očigledno bili unazad, a ne unapred, kao što sam mislila. S vremena na vreme smo pričali o njegovom razvodu i on je uvek imao izgovore koje sam ja gutala. Zašto? Zato što sam verovala u njega. Ne znam zašto se nikada nije razveo, iako znam da me je voleo. Da li nije imao hrabrosti ili je reč o nečemu drugom, ne znam. Znam samo da je kao prijatelj bio divan prema meni, ali ne i kao partner”.



Izvor: Objektiv.rs, Hit

Komentari (1)

Ostavite komentar