Marija pronašla ZLATO na ulici, pa nestala: Porodica i policija već digli ruke, a onda su otkrili ISTINU

Uzalud su je svi tražili

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/StockSnap

Kada je krenula u prodavnicu po osnovne namirnice za kuću, Ukrajinka Marija Eremenko (29) nije ni slutila da će joj to prepodne promeniti život.

Pored žbuna kraj ulaza u prodavnicu, primetila je malu žensku torbu koja je stajala na podu. Sagla se da vidi ima li dokumenata, a onda je u jednoj pregradi primetila silan zlatni nakit.

Četiri brata silovala sestru, ona ZATRUDNELA: Dvojica se predala i otkrila BOLESTAN razlog ovog čina

Kako njena porodica nije baš stajala najbolje, rešila je da uzme sve iz torbe i pobegne sa lica mesta. Da ode u menjačnicu, uzme novac i oduševi sve u kući. Ali ne. Već sledećeg trenutka promenila je odluku.

Marija nije planirala da napusti porodicu i grad u kojem je živela, ali nakita je bilo toliko da je imala šansu da uradi nešto za sebe. Tako je tada razmišljala. I uputila se u nepoznatom pravcu. Uzalud su je otac, majka i brat zvali na telefon. Nikom se nije javljala. Na kraju je i policija alarmirana, te je krenula potera po čitavom regionu, prenosi portal ex.ua.

Potraga za Marijom Eremenko trajala je skoro tri meseca i baš kada su već i u policiji maltene digli ruke od slučaja, dobili su dojavu da je u Rusiji.

Tamošnji organi reda priveli su je na osnovu opisa i ispostavilo se da to jeste bila ona. Nije optužena ni za šta, ali je porodica napokon dobila informaciju da je živa i zdrava. Rekla im je da se zaposlila, da nema nameru da se vraća kući, ali da se plašila da dođe u kuću s novcem, jer ako je zlato ukradeno ili pripada mafiji, nije želela da ugrožava najmilije.

Posle nekog vremena ispostavilo se da je to bio samo izgovor. Marija ni dinar nije poslala svojima, već je išla u provod, menjala partnere i okusila život za kojim je žudela. S porodicom se do danas nije čula a ni videla.

Karma nad karmama: Muž je varao, pa se UBIO! Švalerka mu potom POGINULA, a evo šta se s kumom dogodilo



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar