ZANIMLJIVA BIOGRAFIJA

Evo ko je ZAPRAVO Ljupka Stević, žena o kojoj NEDELJAMA pišu svi mediji regiona

Pevačica koja je poslednjih nedelja u centru pažnje nije oduvek bila problematična

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Instagram/ljupkastevic

Ljupka Stević poslednjih nedelja je u centru skandala zbog burnog raskida ljubavne veze sa pukovnikom Dragišom Simićem, sa kojim je deceniju bila u aferi.

Pevačica potiče iz malog mesta odakle je počela da gradi karijeru i svo put ka zvezdanom uspehu na estradi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ljupka progovorila o STRAHU od ljubavi nakon kraha sa Simićem: Otkrila da li je spremna za NOVU vezu

Ljupka je rođena u Kostolcu, mestu pored Požarevca, gde je završila osnovnu i srednju školu. Muziku je zavolela još u ranom detinjstvu, da bi sa 15 godina postala član KUD “Kostolac”. Već naredne godine privukla je pažnju javnosti kada se prijavila na izboru za dvojnicu pevačice Svetlane Ražnatović.

 

Karijeru je pokušala da izgradi širom Evrope gde je nastupala po barovima i kafanama, međutim, nikada se nije vinula u sam vrh estradnog neba. Nesporno je da ima talenta za pevanje, međutim, nije imala ono “nešto” što bi joj pomoglo da se istakne u moru novih zvezda koje su svake godine nicale na muzičkoj sceni.

Ljupka šokirala izjavom: Išla sam da se ISPOVEDIM, potražila sam BOŽIJU pomoć!

Prvi singl snimila je 2011. godine, međutim pesma “Mora po mom” ipak nije dostigla željeni uspeh. Pravi bum uspela je da napravi kada je 2015. snimila pesmu na engleskom, a na kojoj joj je gostovao američki reper Snup Dog.

Svi mediji su pisali o ovom neverovatnom spoju, čak su i zli jezici govorili da je sigurno u pitanju neka montaža. Ipak, pevačica je tada dobila željenu pažnju. Karijera joj je jedno vreme krenula uzlaznom putanjom nakon ove pesme, ali ubrzo je ponovo usledilo zatišje.

Ljupka je osim strasti prema muzici, razvila i strast prema lovu. Hvalila se ovom svojom pasijom, a neretko  objavljivala fotografije ulovljenog plena zbog čega je bila i na meti napada javnosti i na društvenim mrežama.

Foto: Printscreen

O njenom privatnom životu nije se mnogo znalo u javnosti, posebno o ljubavnom. Ipak, cela estrada i pripadnici javnog života znali su za njenu aferu sa Dragišom Simićem. Pevačica o njemu nije javno govorila, ali nije ni krila kome njeno srce pripada.

Sada kada je sve dospelo i do medija i javnosti, pevačica je otvorila dušu i do detalja govori o svojoj vezi, ali ističe da sebe ne doživljava kao ljubavnicu, bez obzira na to što je Simić i da lje u braku.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar