PRAVDA SE!

Ljupka se u emisiji obratila svim ženama, pa rekla: Ja sebe u ovoj vezi NIKAKO ne smatram LJUBAVNICOM…

Zabolelo je voditeljkino pitanje!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/Grand Magazin Tv Grand

Pevačica Ljupka Stević gostovala je u emisiji “Magazin IN” i pričala o skandalu koji je napravila kada je partneru razlupala dva automobila nakon što je saznala da je vara.

Ljupka nije jedina, i Slađa Delibašić je PRISLUŠKIVALA dugogodišnjeg partnera: DVA meseca sam sve slušala

“Nijedna devojka, da li je ona tinejdžerka, devojka, žena, udata žena, potpuno je nevažno… Ništa ne treba da se trpi, ne treba da se zatvori u četiri zida i da pati, da zna da je muškarac vara, a da ona i dalje sedi, ćuti, trpi i pati. Ta žena nije srećna”, rekla je ona u pomenutoj emisiji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Karleuša je u prijateljskim odnosima i sa LJUPKOM i sa GENERALOM, a evo na čijoj je strani sada!

Kako je svima poznato da je njen doskorašnji partner, general Dragiša Simić, oženjen i da ima četvoro dece, voditeljka Sanja Marinković je pitala: “Da li ljubavnica može biti prevarena?”.

“Ja razumem tebe, ali odmah ću ti reći da ja sebe u ovoj vezi nikako ne smatram ljubavnicom. Ja sam sa tim čovekom provela deset godina života, isti hleb smo jeli, živeli zajedno… To ne može da se kaže ‘ljubavnica’! Sa ljubavnicom se verovatno viđate povremeno ili ne znam već kako… To je stvarno bila velika, prevelika ljubav”, odgovorila je na to Ljupka.

Komšije Ljupke Stević uverene da je skandal namešten zarad marketinga: Baš je bila dobra devojka

B.K.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Svako moze biti prevaren, pa i ljubavnica. Ukoliko imate odnos u kome vas neko obmanjuje i laze, stagod to bilo, onda ste prevareni. Govorili vam partner da nema druge zene, a istovremno ima odnose sa drugim zenama onda ste prevareni, nebitno u kom ste pravnom statusu pred drzavom.

    Odgovori
  2. Primjer žena bez mozga ,,original,, ......velika ljubav......upoznali se lad je pijana vozila ,a pukovnik kao slučajno došao da ,,izgladi,, stvar .......naravno da mu to nije bio prvi put.......a ni posljednji !!!!!??????

    Odgovori

Ostavite komentar