OMAKLO MU SE

Buran život HOLIVUDSKOG glumca: Razveo se nakon što je suprugu PREVARIO sa 80 žena!

Nije mogao da se obuzda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Meksiška glumica Žaklin Brakamontes  iznela je pikantne  detalje o svom kolegi  Vilijamu Levijusa snimanja serije “Magična privlačnost”.

Glumac je  trenutno u žiži javnosti zbog  saznanja javnosti da je tokom braka sa glumicom Elizabet Gutierez (41) spavao sa čak 80 žena.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ostale joj TRAUME iz braka s njim: Demi Mur iznela nove ŠOKANTNE detalje o Eštonu Kučeru!

Kako prenose meksički tablodi, na setovima Vilijam je često zavodio koleginice, a među onim koje su ga razotkrile i partnerka iz serije “Magična privlačnost”.

“Tokom snimanja serije, Vilijam me je nagovarao da spavamo zajedno. Svim silama se trudio da me odvuče u krevet, čak mi jejednom ponudio novac za seks. Odbijala sam ga s gađenjem, nisam mogla da verujem da se tako ponaša čovek koji je, navodno, u srećnoj vezi. Jedva je čekao scene gde se ljubi i nežno dodiruje s koleginicama. Iskoristio bi priliku i radio čak pokrete koji nisu bili neophodni. Jednom mi je šapnuo na uvo: ‘Nadam se da sledeći put ovo nećemo morati samo da glumimo, već da ćemo zapravo voditi ljubav, rekla je Žaklin, ističući kako sa kolegom nije ostala u najboljim odnosima po završetku snimanja serije.

Izvor blizak glumcu tvrdi da se Vilijam hvalio drugovima da je svoju suprugu prevario sa čak 80 žena, ali mu je mlađa koleginica dokusurila brak. Inače, protiv Levija su se pojavljivale razne optužbe u medijima, a novi problemi pojavili su se nakon što je protiv njega podignuta optužnica da je namamio maloletnicu u sobu jednog hotela te je prisilio na intimni odnos.

Inače, glumca je supruga nedavno napustila i odlučila da stavi tačku na njihov 17 godina dug brak saznavši iz medija da je prevarena, te je sa decom napustila zajednički stan.



Izvor: Objektiv.rs, stil.kurir.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar